Jobbet Personaladministratör sökes till StudentConsulting har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personaladministratör sökes till StudentConsulting publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du driven, resultatfokuserad och söker nya utmaningar vid sidan av dina studier? Vill du arbeta i ett ständigt utvecklande bolag? Just nu söker vi en personaladministratör till vårt kontor i Helsingborg. Är du vår nästa kollega?

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och består bland annat av annonsutformning, urval, genomförande av telefonintervjuer, inbokning av intervjuer och referenstagning. Du kommer även att arbeta mot våra kunder och konsulter med avrop och leveranshantering samt löpande kvalitétsarbete. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Det kan variera mellan 10-20 timmar/vecka.

Detta söker vi:

Du som söker bör ha en positiv inställning, vara strukturerad och engagerad. Du är snabb och effektiv med en vana av att jobba administrativt. Du gillar att registrera och dokumentera. Vidare är du en lagspelare som utstrålar energi. Vi ser gärna att du har minst två år kvar på dina studier inom t ex personal eller ekonomi. Är du personen vi söker? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40487

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Helsingborg).