Jobbet Personaladministratör sökes för extrajobb inom HR/Marknad! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personaladministratör sökes för extrajobb inom HR/Marknad! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en person som är utåtriktad och tycker om att möta människor? Studerar du personal eller liknanade och vill ha ett extrajobb inom bemannings- och rekryteringsbranschen som är riktat mot HR och marknad?
Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill jobba som Personaladministratör hos oss!
Denna roll är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i tjänsten att arbeta i hela Stockholm. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb inom HR/marknad.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär till stor del olika marknadsaktiviteter såsom deltagande på mässor, skolor mm men kommer även innefatta följande:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter/kandidater
- Övrig administration

Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 10-16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten startar så fort vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker sig som är studerande på högskola/universitet och läser personal, ekonomi, marknad eller likvärdigt. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha minst 1 år kvar på dina studier.
Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker den här tjänsten är framåt, inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du bör trivas med en social roll och att tala inför grupp. Du bör också vara flexibel då behovet av din hjälp kommer att variera. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är en merit om du har andra språkkunskaper än svenska, ex arabiska, persiska eller somaliska. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40691

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagerarbetare Stockholm Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn007 - Stockholm).