Jobbet Personaladministratör på deltid sökes till StudentConsulting i Örebro har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personaladministratör på deltid sökes till StudentConsulting i Örebro publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för rekrytering, försäljning och service? Söker du ett jobb på deltid? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som rekryterings- och bemanningsassistent hos oss på StudentConsulting.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på kontoret i Örebro trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

Vi söker nu en Personaladministratör full av energi till vårt kontor i Örebro. I rollen som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du att hjälpa Kundansvariga med:

• Annonsutformning
• Urvalshantering
• Telefonintervju
• Personlig intervju
• Referenstagning
• Schemaläggning
• Kundbesök

Tjänsten är på ca: 15-20h/vecka och arbetstiderna är främst förlagda på förmiddagar så vi ser gärna att du kan arbeta 4-5 dagar i veckan. Du kommer jobba i ett nära samarbeta med både affärschef, kundansvariga och rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta cirka 50% inom bemanning och rekrytering. Har du arbetslivserfarenhet inom personalarbete, service, rekrytering, bemanning ses detta som mycket meriterande, dock är det inget krav.

Vi tror att du som person har hög social kompetens och älskar att möta nya människor och skapa goda relationer över tid. Du är självgående och handlingskraftig med förmåga att prioritera det som i slutändan påverkar ditt resultat. Du drivs av att leverera mot uppsatta mål och deadlines.

I Teamet är du lagspelaren som har lätt för att samarbeta med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och är orädd för nya uppgifter och du är den som ser möjligheter i utmaningar.
Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Inkommande ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44791

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lärare F-6 till Glanshammars skola Örebro Örebro Kommun
Boendestödjare till Ormesta 124 Örebro Örebro Kommun
Elevassistent till Wallerska skolan Örebro Örebro Kommun
IT-kompetens sökes! Eskilstuna StudentConsulting
Dokumentadministratör Finspång Unik Resurs
Säljande projektledare Eskilstuna Skandinaviska Byggelement
Dokumentcontroller Finspång Siemens
Säljande projektledare Katrineholm Skandinaviska Byggelement
Administrativ assistent Finspång Unik Resurs
Inköpare Finspång Unik Resurs
Utvecklare inom mekanik Finspång Unik Resurs
Kvalitetsprojektledare Finspång Unik Resurs
Teknisk del-projektledare Finspång Unik Resurs
Virkesköpare BillerudKorsnäs Örebro BillerudKorsnäs
Lärare till åk 5 Lundbyskolan Örebro Örebro Kommun
Lärare till åk 6 Lundbyskolan Örebro Örebro Kommun
SW SUPPORT SPECIALIST Eskilstuna Volvo Group
Barnskötare till Mejeriets förskola Örebro Örebro Kommun
Bränsleledare Örebro e.on
Ung man söker personlig assistent Eskilstuna Humana AB
BYGGLEDARE TILL NETEL Örebro Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till