Jobbet Personaladministratör/Jobbmatchare till vårt team i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personaladministratör/Jobbmatchare till vårt team i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Borås
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att hjälpa andra människor ut i arbete? Söker du ett inspirerande och utvecklande arbete som jobb vid sidan av studierna?

Information om uppdraget:

Vi på Student Consulting söker en personaladministratör/jobbmatchare till vårt team i Borås på deltid. I din roll kommer du hjälpa till med rekrytering, administration samt vara en del av Arbetsförmedlingens upphandlade jobbmatchningstjänst ”Stöd och matchning”. Du kommer att arbeta ihop med en kollega som i dagsläget sitter ansvarig på Stöd och Matchning, och därför ser vi att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans för att uppnå uppsatta mål.

Arbetsuppgifterna som personaladministratör/ jobbmatchare innebär bland annat:
• Urval, telefonintervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
• Telefonkontakt med kandidater/konsulter.
• Vara studentambassadör ute på Högskolor & universitet.
• Administration.
• Vara med på workshops för att vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller till reguljära studier.

Vi söker dig som studerar på minst 50 % och kan intyga detta samt att du har minst ett år kvar av dina studier då vi ser anställningen långsiktigt. Med fördel studerar du något inom personal eller ekonomi. Arbetstiderna är kontorstider och tjänsten beräknas börja i slutet av Maj och vi ser att du kan jobba minst 2-3 gånger i veckan, även under sommaren. Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

• Du studerar idag och kan uppvisa detta med intyg. Din utbildning ska vara på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område). Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.
• Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska & har goda kunskaper i engelska
• Mycket god datorvana.
• Körkort är meriterande

Som person hanterar du att arbeta kvalitetsmässigt under stressade situationer och trivs i en miljö där det snabbt kan ske förändringar. Du är driven, organiserad och ansvarsfull. Arbetet kommer att innehålla kontakt med kandidater och konsulter personligt samt genom telefon, vilket innebär att du bör vara utåtriktad och trivas i en roll med att skapa och utveckla relationer. Det är mycket viktigt att du trivs att arbeta i ett team och bolla idéer, samt kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen och liknande administrativa arbeten är meriterade.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och duktig på att kommunicera. Du gillar ett högt tempo & har lätt för att knyta nya kontakter. Du är duktig på att inspirera andra samt hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång, så se till att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42087

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Borås).
Du kan avregistrera dig när som helst.