Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personal till kommande uppdrag i Nässjö! jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personal till kommande uppdrag i Nässjö! på Uniflex

Personal till kommande uppdrag i Nässjö!

Uniflex Nässjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Söker du efter jobb på heltid efter sommaren, då kan detta vara något för dig! Vi på Uniflex Höglandet söker dig som efter sommaren vill jobba inom lager och industri i Nässjö med omnejd. Tjänsterna vi söker personal till är: • Erfarna truckförare • Montörer • Produktionspersonal Det viktigaste för att passa för dessa tjänster är att du kan prata, läsa och förstå svenska bra. Du behöver vara arbetsvillig, intresserad av att lära dig, komma i tid, samt vara noggrann och pålitlig. Vanligt hos våra kunder är att man ska kunna ta skriftliga instruktioner, läsa ritningar, mäta och medverka till att lösa problem och förbättra processer. Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lager eller industri sedan tidigare.

Personliga egenskaper
Många tjänster innebär att du börjar som anställd hos oss på Uniflex för att sedan gå över i anställning hos företaget du jobbar hos. Är du rätt person som passar företaget som hand i handsken kan det bli aktuellt med en direktrekrytering. Ansök till oss idag och skriv gärna i din ansökan vad det är för tjänst som just du söker!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Personal till kommande uppdrag i Nässjö!
Uniflex Nässjö Heltid
Händiga träarbetare sökes för uppdrag i Nässjö!
Uniflex Nässjö Heltidsanställd
Vi söker C- och CE -chaufförer inför sommaren!
Uniflex Härryda Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55148