Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personal till julklappsinslagning i galleria jobb i Stockholm på Puzsle

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personal till julklappsinslagning i galleria på Puzsle

Personal till julklappsinslagning i galleria

Puzsle Stockholm, Stockholms län Heltid

UPPDRAGET
Vi kommer under december månad hjälpa vår kund med julklappsinslagning i en galleria norr om Stockholm. Vi söker sammanlagt efter 7 personer och det är 3 olika roller.

Som paketinslagare kommer du att jobba med att slå in besökares paket. Som person tycker du det är kul att pyssla, har en känsla för vad som är snyggt och det är meriterande om du har jobbat i butik med detta innan!

Receptionisten kommer vara den personen som tar emot paketen ifrån besökarna och håller koll på att allt flyter på, kan då hoppa in och hjälpa till att slå in paketen om det behövs. Som person bör du vara glad, social, gilla att möta nya människor och vara organiserad och strukturerad.

Informatören kommer att vara en extra hand till receptionisten samt slå in paket om det behövs. Som person bör du vara glad, social, gilla att möta och prata inför nya människor samt vara en do-er som hoppar in där det behövs.

OM OSS
Puzsle är nya tidens bemanningslösning. Ett företag som grundades med övertygelsen om att branschen behöver en aktör som är 100% fokuserad på service och att skapa unika kundupplevelser. Vi pusslar ihop sociala stjärnor med spännande uppdrag och gör det möjligt för alla som älskar service att fylla sina dagar med passande uppdrag. Vår drivkraft och passion ligger i att göra det oväntade och överträffa våra kunders förväntningar och vi söker alltid nya medarbetare som delar vår passion!


ATT JOBBA PÅ PUZSLE
Som puzslare blir du del av ett strakt community med sociala stjärnor som älskar service och att göra det lilla extra. Du kommer att få en unik möjlighet att jobba i varierande miljöer och komma i kontakt med nya spännande företag du och kan välja uppdrag själv utifrån vad som passar din profil och din lediga tid. Uppdragen kan vara allt från fester och event till lager, sampling och PR-turnéer. Besök gärna vår Instagram @puzsle för mer info.

ÄR VI RÄTT FÖR VARANN?
Är du en utåtriktad, prestigelös och öppensinnad person som bidrar med härlig energi, tar egna initiativ och inte är rädd för att hugga i där det behövs? Har du en mycket god social förmåga samt är van att samarbeta med andra människor? Då kommer vi att tycka om varann. Är du dessutom en lösningsorienterad person som lever efter mottot att allt går bara man vill och som alltid ser lösningar framför problem- då är det ingenting att fundera på. Kontakta oss idag!

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen nedan så återkommer vi till dig inom kort.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1452148-311842