Jobbet Hovmästare sökes till Granö Beckasin! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hovmästare sökes till Granö Beckasin! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en hovmästare till natursköna Granö Beckasin. I rollen arbetar du tillsammans med övrig personal för att ni tillsammans ska ge gästerna en minnesvärd upplevelse.

Information om uppdraget:

Granö Beckasin är ett besöksnäringsföretag mitt i naturen vid porten till Lappland. Hit kommer gäster från hela världen för att uppleva friluftslivet och den tysta vildmarken. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom service som kan ansvara i den kravmärkta restaurangen. Du förbereder lokalen, tar hand om gästerna, serverar dryck och mat, tar betalt, plockar undan och stänger restaurangen. Det finns utrymme för att ta mycket ansvar och planera restaurangen.

Granö ligger en timmes pendlingsavstånd från Umeå men övernattningsrum finns på anläggningen. Du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av kund. Anställningen startar så snart vi hittar rätt kandidat och pågår under sommaren med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att trivas på Granö Beckasin ser vi att du har ett friluftintresse, samt att hållbarhet ligger dig varmt om hjärtat. Du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du socialt kompetent och servicemedveten. Du är van vid att ta mycket ansvar och har inget emot att arbeta självständigt. Passar detta in på dig? Välkommen med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42142

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butiksäljare till Sovkoncept! Umeå Professionals Nord
Grafiker till Level Eight! Umeå Professionals Nord
Spelutvecklare till Level Eight! Umeå Professionals Nord
Arbetsledare till Infranord Umeå StudentConsulting
Truckförare sökes för sommarjobb! Umeå StudentConsulting
Noggrann processoperatör Umeå StudentConsulting
Redovisningsekonom till Umia Sweden Umeå Professionals Nord
Inköpsassistent till Umia Sweden Umeå Professionals Nord
Sommarjobba med däcktvätt Umeå StudentConsulting
Sommarjobba som truckförare! Umeå Academic Work
Verkstadsarbetare till Team Sportia! Umeå Professionals Nord
Dynamics NAV developer - Umea Umeå Nigel Frank International
HR Business Partner Umeå Vattenfall
Produktionsledare Umeå Volvo Group
Lean-coach Umeå Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Hotell - restaurang - turism - Umeå).
Du kan avregistrera dig när som helst.