Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personal sökes till företag i Eksjö kommun jobb i Eksjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personal sökes till företag i Eksjö kommun på Uniflex

Personal sökes till företag i Eksjö kommun

Uniflex Eksjö, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu flexibla personer som vill jobba med varierande arbetsuppgifter på ett spännande företag i Bruzaholm. Företaget bearbetar och levererar högkvalitativa detaljer i gjutgods. Trivs du i en produktiv miljö där du är en viktig del av kedjan? Då kan detta vara jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER I den här rollen kommer du att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen. Du kommer att vara en roterande person som fyller på där det behövs. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat arbete som robotoperatör, blästeroperatör, lagerarbetare och maskinformare. Start: Enligt överenskommelse. Arbetstider: 2-skift.

Personliga egenskaper
Din profil För denna tjänst söker vi dig som är en orädd person och vågar ta i där det behövs. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och gillar varierande arbetsuppgifter. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av industriarbete och tillverkningsindustrin. Om du har traverskort och har truckkort ser vi det som meriterande. Här får du chansen att utvecklas, ta ansvar och lära dig mer om olika typer av arbetsområden. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55570