Jobbet Personal på heltid med truckvanna sökes till välbetalt produktionsarbete! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personal på heltid med truckvanna sökes till välbetalt produktionsarbete! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du flexibel, ödmjuk med teamkänsla i fokus? Just nu söker vi heltidspersonal inom produktion till antingen dag eller nattarbete.

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Helsingborg (Ättekulla) och arbetar inom livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna varierar, men den primära uppgiften är att ta hand om livsmedel såsom att paketera och förflytta råvaror samt eventuell truckkörning. Du kommer arbeta i produktionen med ett engagerat team.

Arbetstiderna är varierande från dag till dag & man blir inbokat samma dag ev dagen innan på en fastställd tid. Nattpassen startar mellan 23.00-24.00. Dagpassen mellan 06.00-09.00. Du ska därför som heltidare kunna arbeta under flexibla förhållanden 5 dagar i veckan. Tjänsten beräknas pågå mellan 6 månader upp till ett år.

Du anställs av StudentConsulting, men arbetar ute hos vår kund som en konsult tillsammans med våra många andra konsulter. Denna tjänst passar dig som som är flexibel i dina arbetstider de dagar du ska arbeta samt har en ödmjuk inställning och en vilja att arbeta hårt.

Detta söker vi:

StudentConsulting söker dig som är snabb, noggrann och effektiv i ditt arbete. Det är meriterande att ha truckkort eller annan specialkompetens inom produktionsarbete. Du ska ha förmåga samt trivas med att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Det krävs att du är flexibel de dagar du jobbar, men du lägger själv in din egentillgänglighet för veckan. Du ska trivas att arbeta självständigt, men att du ändå sätter laget före jaget i alla lägen.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten beräknas starta då vi hittat rätt kandidater. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43984

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till