Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Performance Marketing Manager till Perrigo jobb i Stockholm på Digitalenta

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Performance Marketing Manager till Perrigo på Digitalenta

Performance Marketing Manager till Perrigo

Digitalenta Stockholm, Stockholms län Heltid

Om Perrigo Nordic

Perrigo är ett ledande världsomspännande egenvårdsföretag med framstående varumärken som ACO, Canoderm, Miniderm, Nezeril, Panodil med flera. På Perrigo brinner man för att hitta nytänkande lösningar som kan hjälpa människor att må bättre och njuta av ett friskt liv – allt i enlighet med mottot ”get well, stay well, live well”. 

Perrigo storsatsar på digital marknadsföring och försäljning; och där är ACO-varumärket prioriterat. Ambitionen är att ligga i absolut framkant och driva hur FMCG-bolag arbetar med med marknadsföring och att driva försäljning via sina återförsäljare och marknadsplatser. Man arbetar tätt tillsammans med sina återförsäljare för att tillsammans skapa en effektiv digital kundresa och driva försäljning. 

Det digitala teamet på Perrigo består idag av 9 personer med roller som E-commerce Manager, Digital Marketing Manager, Digital Media Manager, Content Manager, Influencer Activation Manager. Nu söker vi nästa pusselbit - en Performance Marketing Manager som vill hjälpa Perrigo att ta nästa steg inom datadriven marknadsföring och försäljning. 

Om rollen

Som Performance Marketing Manager på Perrigo kommer du att driva försäljning av deras varumärken tillsammans med samtliga apotekskedjor och återförsäljare. I rollen fokuserar du till stor del på ACO. Du arbetar tätt tillsammans med återförsäljarna för att driva tillväxt, försäljning och lönsamhet med hjälp av de senaste digitala marknadsteknikerna.

Rollen är ny och du kommer vara med driva dess utformning. Du planerar och genomför säljdrivande digital annonsering; du analyserar och optimerar digitala kundresor; du delar insikter, rekommendationer och kunskap och du driver projekt inom mätning, attribution och utveckling i syfte att driva digitaliseringen framåt. 

I rollen ingår bland annat att:

 • Ansvara för utveckling och genomförande av performance marketing-strategier, processer och planer tillsammans med återförsäljare.
 • Vara Perrigos expert inom performance marketing och datadriven marknadsföring och arbeta tätt tillsammans återförsäljarna och dess byråer för att optimera processer och driva försäljning.
 • Analysera både Perrigos och återförsäljarnas affärsmål och översätta dessa till digitala mål och KPI:er. 
 • Äga och konstant utveckla Perrigos digitala verktyg och processer tillsammans med både det digitala teamet samt återförsäljarna.
 • Arbeta för att Perrigo ska ligga i absoluta framkant när det kommer till datadriven försäljning och marknadsföring i sin bransch. 

Om dig

För att passa i rollen måste du vara väldigt driven och brinna för utmaningen att göra Perrigo till att bli ledande inom datadriven marknadsföring och försäljning. Du behöver även vara analytisk, affärsfokuserad och bra på att se möjligheter. Du gillar att driva utveckling och att utvecklas tillsammans med andra människor. 

För att lyckas i rollen tror vi att du: 

 • Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och säljdrivande annonsering; helst inom e-handel mot slutkonsument.
 • Är väl införstådd i hur olika digitala marknadsföringsinsatser kan påverka affären. 
 • Har god förståelse över det digitala medie- och e-handelslandskapet och vet hur olika digitala medier samverkar i kundresan.
 • Har arbetat operativt med datadriven annonsering och optimering i kanaler som Google Ads, Facebook Ads, Display, SEO med flera. 
 • Är flytande i system som Google Analytics, Google Tag Manager och Google Data Studio; och har förmågan att analysera och förstå komplexa kundresor och komplex attribution.
 • Gillar att arbeta datadrivet och att använda data i allt från strategiska beslut till daglig optimering.
 • Trivs med att driva och arbeta i projekt tillsammans med många olika stakeholders. 

Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1087236-303493