Jobbet PDM systemingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

PDM systemingenjör publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2807

Axis Communication AB använder Windchill som PDM-system och vi söker nu en systemingenjör med programmeringserfarenhet.

Du & din roll
Den vi söker har flera års erfarenhet av att konfigurera och anpassa PDM eller liknande större system på server-sidan.  Du behärskar programmering och script för att automatisera uppgifter i systemet och anpassa det till organisationens behov och arbetsflöde. Du har även erfarenhet av att integrera PDM med andra system, typ affärssystem och databaser. Erfarenhet av SQL-programmering är ett plus.

Dina huvudarbetsuppgifter blir utveckling och anpassning av Windchill-systemet men även stöd till användare och superusers är en del av arbetsuppgifterna.  Du ser det därför som naturligt att hjälpa och instruera kollegor och har förmåga att kommunicera och interagera med olika funktioner i en större organisation.

Du kommer att arbeta i vårt systemstödsteam som hanterar våra verktyg tillsammans med andra systemtekniker och administratörer. Till din hjälp har du även superusers som representerar olika funktioner i organisationen.

Hur är det att jobba med oss?
Arbetet bedrivs dels i projektform av typen att hantera specifika engångsinsatser samt löpande i from av systemadministration.

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Låter det intressant?
Tycker du att detta låter spännande? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag.

För mer information vänligen kontakta Magnus Bondesson, Engineering manager Tools, Design and Technologies på telefon +46 46 272 1104.

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

2355959

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till