Jobbet PDM systemingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

PDM systemingenjör publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2427

VAD ÄR AXIS?
Axis uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Axis använder Windchill som PDM-system (Product Data Management) och vi söker nu en driven systemingenjör med programmeringserfarenhet till gruppen för Tools, Design and Technologies som är en del av R&D, Development Services.

Dina huvudarbetsuppgifter blir utveckling, anpassning och underhåll av Windchill-systemet på serversidan där vi använder Microsoft Windows Server som operativsystem. Anpassnings- och utvecklingsarbetet bedrivs ofta i projektform medan underhåll är mer av löpande karaktär. Stöd till superusers samt tekniskt stöd i diskussioner med olika ledningsfunktioner är en del av arbetsuppgifterna. Du ser det därför som naturligt att hjälpa och instruera kollegor och har förmåga att kommunicera och interagera med olika funktioner i en större organisation.

Då Axis är inne i en fas av expansion kommer tjänstens huvuddel till en början bestå av mest utvecklings- och anpassningsarbete för att systemet ska kunna stödja hela organisationen på bästa vis. Interaktion med olika stake-holders och stöd för förändringsarbetet blir under denna fas extra viktigt.

Du kommer att arbeta i vårt systemstödsteam som hanterar våra verktyg tillsammans med andra systemtekniker och administratörer. Till din hjälp har du även superusers som representerar olika funktioner i organisationen.

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att konfigurera och anpassa PDM-system eller liknande databasbaserade system på server-sidan. Du behärskar programmering och script för att automatisera uppgifter i systemet och anpassa det till organisationens behov och arbetsflöde. Du har även erfarenhet av att integrera olika system tillsammans typ affärssystem och databaser. Erfarenhet av Windchill, Java och SQL-programmering är ett plus.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning.

Vi vill att du ska trivas hos oss! Därför erbjuder vi fantastiska förmåner som flexibla arbetstider, morgonfika varje dag, fredagsfika, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar och din alldeles egna Axis-cykel bara för att nämna några.

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

För mer information vänligen kontakta Magnus Bondesson, Engineering manager Tools, Design and Technologies på telefon 046 272 1104. Vi granskar ansökningar kontinuerligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Referens

2153511

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Gruppterapeut Malmö Malmö Stad
Sales Engineer Chemical Malmö Poolia
Orderplockare på heltid sökes! Malmö StudentConsulting
Budbilschaufför för heltidsjobb sökes! Burlöv StudentConsulting
Bibliotekschef Ängelholm Randstad AB
Museichef till Järnvägens Museum Ängelholm Randstad AB
Säljare som vill rekrytera Malmö Malmö PAf Rekrytering AB
Siktet inställt på projektledning? Helsingborg Academic Work
Product Manager Lund Tetra Pak
Automationstekniker Hässleholm Wikan Personal AB
Hjullastarförare Örkelljunga Wikan Personal AB
Produktionslogistiker Kristianstad Wikan Personal AB
Löneadministratör Helsingborg Dfind Finance AB
Servicetekniker/montör till Thermo King Malmö FMR - Din HR-Partner
SAP ABAP Developer Malmö Washington Frank
Servicetekniker/montör till Thermo King Helsingborg FMR - Din HR-Partner

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till