Jobbet Partner Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Genom konsultförmedling och rekrytering för Upgraded samman organisationer och personer på ett enkelt och effektivt sätt. På Upgraded kommer du i kontakt med ett entreprenöriellt, ambitiöst och personligt gäng med mångårig erfarenhet inom HR, IT och försäljning, som alla drivs av att bygga relationer genom nöjda kunder och roliga samarbeten. Upgraded vill hjälpa människor vidare i karriären och organisationer att utvecklas.

 I rollen som Partner Manager spelar du en viktig roll i Upgradeds fortsatta tillväxt inom konsultförmedling. Upgraded har redan idag ett stort befintligt nätverk med konsultbolag och frilansande konsulter där det finns fortsatt goda möjligheter att fördjupa befintliga relationer, men också skapa nya.

I rollen som Partner Manager kommer en av dina viktigaste uppgifter vara att matcha den bästa konsulten för rätt uppdrag till rätt kund. Du driver även proaktivt nyförsäljning genom hög närvaro mot Upgradeds partners. Du kommer att arbeta i ett högt tempo med korta säljcykler samt arbeta med att tillsätta flera uppdrag parallellt.

Vi söker dig med erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning där ditt driv och höga energi samt förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer har utgjort framgångsfaktorer för dig. Som person har du en stark social kompetens, du håller god struktur i ditt arbete, tänker långsiktigt och har lätt för att se samband och urskilja vad som ur ett affärsmässigt perspektiv är en klok väg framåt. Du är proaktiv, ser möjligheter och lösningar – både vedertagna och mer kreativa. Du vill nå resultat! Vidare uttrycker du dig obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Du erbjuds en mycket viktig och spännande roll som Partner Manager. Då Upgraded befinner sig i en tillväxtfas finns det för rätt person stora möjligheter att utvecklas internt och växa tillsammans med bolaget, vara med och påverka på riktigt, och utveckla ett personligt nätverk inom en framtidsbransch.

 Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Emelie Jorland på 072-066 02 98.

Referens

madeforsales541

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till