Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Partner Manager / Partner Business Developer / Sales till CDON jobb i Malmö på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Partner Manager / Partner Business Developer / Sales till CDON på Bravura

Partner Manager / Partner Business Developer / Sales till CDON

Bravura Malmö, Skåne län Heltid

Utvecklingen inom handel rör sig snabbt framåt. CDON erbjuder dig möjligheten att utvecklas i ett växande och mångsidigt teknikföretag. I rollen som Partner Manager jobbar du med partners som tillhandahåller tekniska lösningar för integration och digital handel på CDON Marketplace. Motiveras du av att hitta gemensamma och nya affärsmöjligheter och utveckla långsiktiga samarbeten så kan det här vara jobbet för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CDON.

Om företaget

På CDON värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och sin organisation. Du är välkommen till CDON oavsett vem du är, var du kommer ifrån, hur du ser ut eller vad dina hopp och drömmar kan vara. Vår plattform är för alla, liksom vår arbetsplats. Ju fler röster vi har representerat och förstärkt i vår verksamhet, desto mer kommer vi alla att trivas, bidra och vara framgångsrika. Så kom till oss med din personliga erfarenhet, dina perspektiv och din bakgrund. Tillsammans kommer vi då att fortsätta utveckla och transformera detta ledande e-handelsföretag!

CDON erbjuder en kreativ och datadriven miljö där din insats kommer att spela en viktig roll. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör, vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och hunger för resultat och kundnöjdhet som gör oss till en ledande aktör i den tillväxtsektor som e-handel är.

Arbetsuppgifter

Som Partner Manager ansvarar du för att förvalta en stor del av de partnerskap som redan finns hos CDON. Du arbetar målinriktat och engagerat för att öka antalet e-handlare på CDON Marketplace. Detta genom att bygga långsiktiga och hållbara relationer med befintliga partners. Du hittar nya affärsmöjligheter genom att utveckla gemensamma affärsplaner samt identifiera potentiella försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter. Utöver det, utbildar du i CDONs partnerprogram samt ansvarar för att säkra den tekniska integrationen tillsammans med CDONs tekniska support.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Något eller några års erfarenhet av relationsskapande försäljning och/eller partnerförsäljning
• Utbildning inom försäljning, affärsutveckling eller marknadsföring är meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen. Förutom att du är modig och nyfiken ser du möjligheter i förändringar och räds inte nya utmaningar. Du trivs därför i en dynamisk organisation som CDON, där det ofta sker förändringar. Med tanke på rollens karaktär är det viktigt att du är ihärdig och färdigställer det du sätter i gång med samt arbetar till dess att resultat är uppnådda. I rollen som Partner Manager pratar du med många olika personer dagligen och du tar ofta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och dina styrkor är bland annat att du duktig på att lyssna på andras idéer och åsikter, på så sätt skapar du förtroende i dina samarbeten. Vidare tar du egna initiativ till att utöka ditt nätverk, arbetar befintliga och potentiella partners och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Partner Sales, Channel Partner, Sales, Account Management, Key Account Manager, Business Developement, B2B, E-commerce, e-handel, Marketplace, CDON, Malmö

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3561601