Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Parkeringsvärdar till Stockholmsmässan i Älvsjö jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Parkeringsvärdar till Stockholmsmässan i Älvsjö på Randstad AB

Parkeringsvärdar till Stockholmsmässan i Älvsjö

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som servicemedarbetare på Stockholmsmässan kommer du att leverera service i världsklass till besökare och utställare från hela världen. Det är du som ger besökarens första upplevelse och ser till att mässupplevelsen startar positivt.
 
Just nu söker Randstad parkeringsvärdar för uppdrag på Stockholmsmässan. Du blir upplärd och arbetar tillsammans med trevliga kollegor i ett konsultgäng med fin teamkänsla och sammanhållning. Oavsett om du arbetar under inflytt, pågående mässa eller utflytt kommer du att leverera service i världsklass till alla de många besökare som kommer till Stockholmsmässans olika event. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

Dina ansvarsområden som parkeringsvärd innebär bl.a. att:
  • Ta emot alla transporter som kommer för att lämna av gods och hänvisa till rätt port
  • Vara ute och dirigera alla bilburna besökare på parkeringen och i garaget samt svara på frågor. 
Arbetet sker utomhus i ur och skur även när det är minusgrader och efter en dags arbete kommer du ha hållit dig aktiv genom att gå många steg.  


arbetstider.

Timanställning vid behov. Observera att mässorna som sker under hösten är förlagda dagtid.  


kvalifikationer.

Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du har en fullständig gymnasieutbildning, samt en flytande svenska i tal och skrift. Din engelska bör vara tillräckligt god för att kunna ta emot engelskspråkiga besökare och hjälpa dem med deras behov.
 
Vi söker dig som arbetar noggrant, alltid är lyhörd, samarbetar med dina kollegor och har förmågan att fatta egna beslut när det behövs.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter och utomhusarbete eftersom det är viktigt att förstå innebörden av att vara ute hela dagarna, i såväl regnrusk som snöstorm. Har du dessutom arbetat med kundbemötande service är det också starkt meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, utan endast via hemsidan. 

För information: Anna Hedberg | [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361811