Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Parafon söker en underhållstekniker inom automation jobb i Skövde på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Parafon söker en underhållstekniker inom automation på Lernia

Parafon söker en underhållstekniker inom automation

Lernia Skövde, Västra Götalands län Heltid


Improving wellbeing with everyday acoustics

As part of our team at Parafon in Skövde (ROCKWOOL Group), you contribute to improving wellbeing all across the world by creating happy and healthy indoor spaces. Our complete acoustic solutions ensure that people have better sleep quality, children have more effective learning, patients have faster recovery times, employees have calmer and productive workspaces and everyone can experience great shows in music halls. With our customer-oriented, dynamic and entrepreneurial team, you will have a great deal of challenging and fun assignments. Please visit our websites for more information about us [ Link removed ] and  [ Link removed ] .

[ Link removed ]

Är du Parafons nya automationssupport?

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta inom automation och underhåll, gärna från tillverkningsindustri. Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad, strukturerad och självgående i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.           

Vad går arbetet ut på?

Som automationssupport arbetar du på Parafons underhållsavdelning tillsammans i teamet som idag består av samordnare, underhållsmekaniker och förbättringskoordinator. Du kommer arbeta med att lösa automationsproblem samt underhålla och effektivisera maskiner. I rollen kommer du att planera och utföra förebyggande underhåll, utföra underhållsarbete såsom kalibrering och justering samt felsökning av produktionsutrustning. Vidare kommer din vardag bestå av utveckling av arbetssätt, arbetsmetoder och utrustning inom området och du kommer att aktivt delta i det pågående förbättringsarbetet av processer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar.

Vem söker vi?

Till rollen som automationssupport söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och organiserad person som motiveras av att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att få vara en del av ett framgångsrikt team. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med automation, drift och underhåll.

I övrigt söker vi dig som

  • har B-körkort
  • har erfarenhet från arbete med automation och underhåll
  • kan kommunicera väl på svenska och engelska då kontakt med kollegor i andra länder kan förekomma
  • har god datorvana
  • har erfarenhet av PLC-programmering gärna inom SiemensOm anställningen
 

  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid/dagtid med möjlighet till flextid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Provanställning på Rockwool AB

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Parafon med Lernia och du kommer att bli anställd hos  Rockwool AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anton Åberg på telefonnummer: 0722540030 eller via e-post: [ Email address blocked ] . Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-09-13. På grund av semester så påbörjas rekryteringsprocessen i mitten av augusti.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 164628