Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Paid Media Specialist till Creative Studio jobb i Stockholm på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Paid Media Specialist till Creative Studio på Aller media

Paid Media Specialist till Creative Studio

Aller media Stockholm, Stockholms län Heltid

Aller medias Creative Studio är en inhousebyrå med uppdrag att konceptualisera, förmedla och distribuera kampanjer för alla Aller medias B2B-kunder. Hos oss får du arbeta med 25 olika varumärken som till exempel: ELLE, Femina och Motherhood. Där huvudsyftet att skapa underhållning och inspiration till kvinnor.

Om rollen

Nu söker vi en Paid Media Specialist som ska ansvara för planering och distribution av kampanjer och kommersiellt innehåll i digitala och sociala kanaler.

I din roll ligger fokus på att utifrån brief och idé, vara med och ta fram distributions- och medieplaner, målgrupper och strategier för att innehållet på bästa sätt ska nå ut. Du ska också kunna distribuera, optimera och analysera kampanjerna.

I teamet arbetar du tätt tillsammans med creative planners, redaktörer och projektledare och stöttar dem i deras roll när de arbetar med framtagning av kreativa koncept, medierekommendationer, kampanjuppsättningar och optimering i de olika plattformarna vi arbetar med. Till din hjälp i teamet finns också produktionsledare som tar fram kampanjrapporter där du ska bidra med siffror och analyser på hur vi levererat, men även ge rekommendationer på hur vi kan göra det ännu bättre nästa gång.

Du är ofta kundens kontaktperson när det gäller distribution och håller tillsammans med projektledare och produktionsledare en dialog om hur kampanjerna går, samtidigt som du deltar i uppföljningsmöten tillsammans med kund.

Vi tror att du har en bakgrund som exempelvis paid media specialist eller social media specialist på en annan byrå eller inhouse och du har goda erfarenheter av att arbeta operativt i annonseringsplattformar och verktyg som Facebook Business Manager och Google Ads.

Mycket av våra publiceringar sker i sociala kanaler under starka etablerade varumärken såsom: ELLE, ELLE Decoration, Femina, Residence och Må Bra så det är viktigt att du kan adaptera det kommersiella innehållet så att det hittar sin plats i den redaktionella kontexten. Därför ställer vi höga krav på att du kan skapa engagerande annonser med välskrivna captions och statusar. Du vet hur du engagerar målgruppen!

Som Paid Media Specialist är det viktigt att du har ett helhetstänk kring kanalerna, en förståelse för kundresan och samtidigt är nyfiken på att utforska andra kanaler så som video, native, display och programmatic.

Det är extra meriterande om du har certifikat från de stora plattformarna som Facebook och Google.


Sök!

Hos oss får du en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder.

Vi utvärderar kandidater löpande och vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten snarast - dock senast den 30 januari 2021. Tjänsten är en heltidstjänst, med start omgående.

Du är placerad i Stockholm på vårt tillfälliga kontor på Birger Jarlsgatan, för vårt kontor på Humlegårdsgatan är just nu är under ombyggnad. Vi tillämpar ett arbetssätt som vi kallar för Life@allermedia vilket innebär en mix av arbete från vårt kontor i centrala Stockholm och från respektive medarbetares hemmakontor, eftersom vi tror att det skapar positiva effekter i vårt arbete och möjliggör mer balans i livet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor?
Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Malin Karlunden, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1529377-335069