Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer till Packsize i Enköping jobb i Enköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montörer till Packsize i Enköping på Randstad AB

Montörer till Packsize i Enköping

Randstad AB Enköping Deltid


arbetsbeskrivning.

 Packsize är i en expansionsfas där det händer mycket innanför dörrarna till fabriken. Därför söker vi nu duktiga montörer till deras produktion av lådtillverkningsmaskiner.  Det är en otroligt smart produkt som innebär att företagen kan skapa måttanpassade förpackningar och på så vis optimera sitt lagerutrymme. Dessutom det bättre för miljön då det går åt mindre wellpapp och fyllnadsmaterial.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer att jobba i en produktion med frekvent arbetsrotation mellan arbetsstationerna. Så det gäller att du är både snabblärd och flexibel. Här jobbar ett härligt gäng med god kamratskap i en positiv anda. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

 Arbetsuppgifterna varierar och kommer främst innefatta manuell montering med arbetsrotation. Du kommer också att arbeta med  kvalitetssäkring av Packsizes produkter. 
I arbetet förekommer både truck och traverskörning. Det är inget krav att ha erfarenhet eller travers/truckkort - det kan vi lösa. 


arbetstider.

Heltid
mån-fre 07,00-15,30
Övertid kan förekomma. 


kvalifikationer.

 Krav:
  •  Gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet. 
  •  Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller annan typ av produktion är ett krav, kanske har du arbetat som montör eller tekniker? Eller så ägnar du dig åt teknik och mekanik på fritiden och är väldigt händig?
  •  Att läsa instruktioner, ibland på engelska är något du behärskar utan problem.
Meriterande:
  •  Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom mekanik, el och pneumatik. 
  •  Erfarenhet av truck och traverskörning samt behörighet.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten och tycka om problemlösning. Noggrannheten hänger ihop med kvalitén och problemlösningen behövs i tillverkningsprocessen.  
Vi söker dig som också är initiativtagande, driven och engagerad. Vi jobbar som ett team och du behöver vara en del i att föra arbetet framåt och i mål. 
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst 1 års erfarenhet av industri, teknik, mekanik, montering eller liknande.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
 För information: Oscar Nyrén, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201368611