Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Packsize i enköping söker montörer job in Enköping at PACKSIZE Technologies AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Packsize i enköping söker montörer på PACKSIZE Technologies AB

Packsize i enköping söker montörer

PACKSIZE Technologies AB Enköping Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Randstad söker nu självgående och multikompetenta montörer för uthyrningsuppdrag till vår kund Packsize i Enköping, som ligger i en expansionfas där det händer mycket roligt innanför dörrarna till produktionen. 

Arbetet består av montering och i vissa fall testning av företagets produkter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och du kommer jobba i en produktion där de har en frekvent arbetsrotation mellan arbetsstationerna. Så det gäller att du är snabblärd, driftig och flexibel. 

Vi söker nu dig som är lösningsorienterad och händig samt vågar ta dig an utmaningar. Är det här jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna varierar och kommer främst innefatta manuell montering. Du ansvarar för att vara noggrann, lyhörd men också kommunikativ. Du kommer att arbeta med tillverkning och kvalitetssäkring av Packsizes produkter. I teamet ses du som en lagspelare och har inga problem att snabbt växla om och driva både dig själv och andra framåt. 


arbetstider.

Tjänsten är på heltid måndag-fredag 07,00-16,00, viss övertid kan förekomma.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin eller annan typ av produktion är ett krav, kanske har du arbetat som montör eller tekniker. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper inom mekanik, el och pneumatik. Det förekommer även traverskörning i rollen. Att läsa instruktioner, ibland på engelska är något du behärskar utan problem.

Meriterande
Har du fler truckbehörigheter och travers är detta meriterande.
Vi värdesätter att du som person är noggrann, kvalitetsmedveten och tycker om problemlösning. Du som söker är initiativtagande, driven och engagerad. Att vara en glad och positiv lagspelare är av stor vikt då du kommer möta en grupp av positiv anda och god kamratskap.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Minst 1 års erfarenhet av industriarbete


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: catarina wieselgren, [ Email address blocked ]
 

Rekommenderade jobb

Packsize i enköping söker montörer
PACKSIZE Technologies AB Enköping Deltid
Junior/Mid Level Developer - .NET focus
Nigel Frank International Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
CE-chaufförer sökes för att köra linjetrafik vecka 26-30!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201348223