Jobbet Packningspersonal - Extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Packningspersonal - Extrajobb! publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du student och vill jobba extra med packning på ett livsmedelsföretag? Vi söker just nu efter en person på packningsavdelningen som är tillgänglig för inhopp med kort varsel!

Rollen
I rollen som packningsmedarbetare har man möjlighet att utvecklas och arbeta på mottagningsavdelningen eller packningsavdelningen.

Det innebär arbetsuppgifter som:
•Mottagning av gods, det vill säga mellan lastbil och frys
•Packning av produkter
•Förståelse för livsmedel, köttproduktion och renhållning
•Möjlighet att efterhand utvecklas och successivt lära sig produktionens alla delar
•Assistera och underlätta för kollegor i deras arbete

Tjänsten som packningsmedarbetare vänder sig till dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill fylla tiden med ett fysiskt och utmanande extrajobb!

Arbetsplatsen är förlagd i centrala Malmö och arbetstiden kan variera mellan 3 skift, 04-12, 07-16 eller 12-20. Behovet kan uppstå med kort varsel, där flexibilitet på vardagar och kommande helgdagar är av största vikt.

Du kommer bli inhyrd som TEMP-TEAM konsult där du omfattas av gällande kollektivavtal och en konsultchef som säkerställer att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Din profil
För att passa för den här tjänsten krävs, annan huvudsaklig sysselsättning på över 50 %, det vill säga att du antingen studerar, har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt t.ex. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för denna tjänst. Specificera i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

För att passa i rollen som packningsmedarbetare ser vi gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom ett relevant område, men viktigast är att du är nyfiken och snabblärd och en person med 'det fixar jag-attityd'. Du är i god fysisk form, kan ta instruktioner på plats, arbeta självständigt såväl som i grupp och du tycker det är viktigt att göra ett bra jobb!

Meriterande om du har truckkort!

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund, 040-611 07 70 på TEMP-TEAM.Kontaktperson(er)
Rebecka Eklund
040-6110770

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
2019-03-26

Referens

1766

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till