SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Arbetsledare/projektledare till etablerat företag i stålbranschen! jobb i Uddevalla på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Arbetsledare/projektledare till etablerat företag i stålbranschen! på Framtiden

Arbetsledare/projektledare till etablerat företag i stålbranschen!

Framtiden Uddevalla, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Är du en person som tycker om ansvar och strävar efter en roll som arbetsledare/projektledare? Trivs du i en roll där du får vara spindeln i nätet och arbeta nära kunder i olika projekt? Är du en praktiskt lagd person?

Om kunden
Vår kund hjälper sina kunder med stålentreprenad och arbetar som stålentreprenörer. De utför all typ av smide i stål och aluminium. De har sitt kontor och verkstad i Uddevalla och hjälper kunder runt om med en maxradie på 15 mil.  Företaget har nära 100 års erfarenhet av stålarbeten till de flesta branscher och utför idag projekt på välkända byggnader bland annat Karlatornet.
”Vi hjälper dig med stålstommar, stålhallar, stålkonstruktioner, entresoler, plattformar, trappor, räcken, stålpartier, stålpelare samt plåtbearbetning. Du kan få utfört all typ av smide i stål, aluminium, & rostfritt. Allt ifrån stålstommar, pelare, räcken, inbrottsgaller & dylikt”

Om rollen
I din arbetsledarroll/projektledarroll kommer du vara en nyckelspelare till ett lyckat projekt. Du kommer ansvara för att delegera ut arbetsuppgifter till svetsarna i teamet och räkna på jobb d.v.s hur många jobb kan ni ta in samtidigt? I varje projekt kommer du se till att ni har allting som behövs för att kunna utföra projektet vilket innebär att inköp av rätt material blir en väsentlig arbetsuppgift. Då ni utför projekt åt olika kunder är det även du som sköter kundkontakten och ger den bästa möjliga service till dem. Som projektledare kommer du även spendera ca 9h i veckan på sälj vilket innebär att du åker ut till kunder för att föra en dialog kring projekt som de behöver hjälp med. Du kommer även arbeta i verkstaden för att få dem bästa förutsättningar till att göra ett bra jobb.

Idag är det två andra projektledare varav ena kommer sakta med säkert ta mindre ansvar vilket gör att de har behov av just dig inom en nära framtid. Du och den andra projektledaren kommer jobba i ett nära samarbete för att tillsammans kunna gå i mål med projekt.

Din profil
Som person är det viktigt att du är duktig på kommunikation då det är viktigt att kunna ge bra kundupplevelse men även ge tydliga direktiv till övriga medarbetare. Du är duktig på att hålla flera bollar i luften samtidigt då arbetstempot i denna roll kan svänga fort. Du är social, tekniskt intresserad samt är praktiskt lagd.

Skallkrav
- Utbildning inom projektledning alternativt relevant arbetslivserfarenhet av likande bransch såsom hantverksarbeten, arbetsledare osv.
- Körkort
- Tala och skriva obehindrat på svenska

Meriterande
- Erfarenhet av stål
- Egen bil
- Bor i närheten av Uddevalla

Om oss
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period på 6 månader att vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.


Villkor
Placeringsort: Uddevalla
Start: Omgående
Omfattning: 100%


Arbetsledning Projektledning Stålentreprenad
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000139180120