Jobbet PÅVERKA FRAMTIDENS INFRASTRUKTUR – TRAFIKVERKET SÖKER YTTERLIGARE PROJEKTINGENJÖRER har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

PÅVERKA FRAMTIDENS INFRASTRUKTUR – TRAFIKVERKET SÖKER YTTERLIGARE PROJEKTINGENJÖRER publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi nya projektingenjörer till Luleå vill du vara med och bidra? Vi söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare. Som en del av satsningen erbjuder Academic Work ett utbildningspaket tillsammans med övriga projektingenjörer på löpande basis.

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som är nyexaminerad ingenjör till verksamhetsområdet Investering. I rollen som projektingenjör kommer du vara en del av intressanta väg- och järnvägsprojekt och ha en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna anta rollen som projektledare. Det kommer läggas stort fokus på din personliga kompetensutveckling och du kommer i samband med din anställning hos Academic Work få möjligheten att ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram som Academic Work tagit fram tillsammans med Trafikverket. Du kommer även ges stöd och vägledning vilket ger dig bästa förutsättningarna att växa i rollen.

Kandidatprofil

Du kommer att arbeta nära olika projektledare med stor variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar i olika projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas.

Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom teknik alternativt annan relevant examen. Exempelvis en utbildning inom Industriell Ekonomi, Väg och Vatten eller Samhällsbyggnad.

Utöver krav på utbildning söker vi dig som har:

* Stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling.
* Stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.
* B-körkort.
* Mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Det är meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15008905-SE

Liknande jobb

Student till expressarbetaruppdrag! Luleå Professionals Nord
Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Piteå Professionals Nord
Kontrollant - Retail Knowledge, Luleå Luleå Retail Knowledge
Säljare tech Luleå Elgiganten AB
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till