Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

På uppdrag av vår kund Exeger söker vi nu godsmottagare! job in Stockholm at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
På uppdrag av vår kund Exeger söker vi nu godsmottagare! på Uniflex

På uppdrag av vår kund Exeger söker vi nu godsmottagare!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Vi söker nu en godsmottagare till Exeger i Stockholm! Under de senaste 10 åren har Exeger vuxit och utvecklats till en global ledare inom hållbar energi för vardagsprodukter. Exeger erbjuder nu dig möjligheten att vara med i deras expansiva framgångssaga och möjligheten att växa vidare med dem. Vi letar efter dig med entreprenörsanda och en stark önskan att hjälpa till att bygga ett världsledande företag. Tillsammans pressar Exeger gränserna för vad som anses vara möjligt när de skapar en självförsörjande värld! Som godsmottagare hos Exeger kommer du vara en mycket viktig del i tillverkningen av deras unika produkter. Tjänsten genomsyras av ett noggrant, effektivt och mycket kvalitetsmedvetet arbetssätt. Du kommer bland annat med hjälp av truck ta emot inkommande material, koordinera inkommande och utgående varor, inventera och flytta material med truck inom lokalen. Samtidigt måste du vara öppen för att utföra andra arbetsuppgifter som inte är direkt relaterade till lager- och logistikområdet. Datorn kommer vara en viktig del i ditt arbete. Du kommer till en början vara anställd av Uniflex och arbeta som konsult hos Exeger men med möjlighet till anställning direkt hos Exeger på sikt. Tjänsterna är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl 08.00-17.00. Företaget är beläget vid tekniska högskolan i centrala Stockholm.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess lägger vi mycket stor vikt både vid personliga egenskaper såväl som meriter. Vi söker dig som arbetar strukturerat, har hög arbetsmoral och tar stort eget ansvar. En positiv attityd och ett stort engagemang och nyfikenhet inför dina arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. Vidare är du flexibel och prestigelös vilket innebär att du gärna tar dig an nya och utmanade arbetsuppgifter. Kvalifikationer för tjänsten: • Gymnasieutbildning • Goda datakunskaper • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Truckkort A2 och B1 samt erfarenhet • Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister Om Exeger: Exeger är ett svenskt ”Deep Tech” företag. Deras vision är att återställa koldioxidbalansen på vår planet genom att erbjuda en oändlig energikälla. Exeger har uppfunnit och utvecklat en ny koldioxidpositiv produkt, baserad på fotosyntesens princip, som omvandlar ljus till ren energi. Ju större nyttjande av deras produkter, desto bättre för oss alla och inte minst för vår planet. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

På uppdrag av vår kund Exeger söker vi nu godsmottagare!
Uniflex Stockholm Heltid
Electrical Technicians wanted!
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker montörer för kommande uppdrag
Lernia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54826