Jobbet OVK-tekniker till Akono AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

OVK-tekniker till Akono AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Akono AB söker nu en affärsdriven och ansvarstagande OVK-tekniker till sin verksamhet i Malmö. Kanske är detta tjänsten för dig? Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Akono AB expanderar och söker nu en OVK-tekniker till verksamhet i Malmö med arbetsområde inom Skåneregionen.

Som OVK-tekniker kommer ditt arbete innefatta besiktning och inspektioner av ventilationssystem i fastigheter. Du kommer göra egna besök hos kunder och vara behjälplig med expertkunskap i ventilationstekniska frågor, både för kunder och affärsledningen. Du kommer att ansvara för din egen planering, utförande och uppföljning av arbetet. I yrkesrollen kommer du även arbeta med budgetar, offerter och hålla en kontinuerligt nära dialog med såväl befintliga- som potentiella kunder.

Tjänsten är på heltid och påbörjas så fort vi hittar rätt person för jobbet. Arbetstiderna är vardagar klockan 08:00-17:00. Akono erbjuder, förutom ett spännande och utvecklande arbete, goda lönevillkor tillsammans med tjänstebil, telefon samt bra förmåner såsom bland annat sjukvårdsförsäkring.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i rollen som OVK-tekniker behöver du uppfölja något av följande kriterier:
- Utbildning som OVK-tekniker/OVK-kontrollant
- Minst 3 års yrkeserfarenhet av ventilationsbranschen med utbildning
- Minst 5 års yrkeserfarenhet av ventilationsbranschen utan utbildning

Vi letar efter en OVK-tekniker som är en affärsdriven människa där vidareutveckling av affärsområden och försäljning kommer som en självklarhet för dig. Vi tror att du som söker är van att ta ansvar och trivs i en utåtriktad roll där du är företagets ansikte utåt. Gillar du att nätverka och bygga ett eget kontaktnät är det ett plus. Vi ser gärna att du är flexibel och pålitlig som person.

B-körkort är ett krav och du bör behärska svenska i såväl tal som skrift. Du bör även vara bekväm i arbete med Office-paketet.

Detta är ett rekryteringsuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Akono, men att vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Rekrytering och tillsättning av tjänsten sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på:
Mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Akono AB Värme & Ventilation förser privatpersoner och företag med tjänster som ämnar att göra privatpersoners hem säkrare och mer trivsamt att bo i. Akono har hjälpt tusentals svenska fastighetsägare med allt från ventilation och värmepumpar till takvård och taktvätt. Akono utför även arbeten i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Inget jobb är för stort eller för litet. Idag utför Akono takvård och taktvätt i hela södra Sverige. Akono Ventilation täcker flertalet storstäder, alltifrån Stockholm och Göteborg till orter som Finspång och Piteå. Likaså luftvärmepumpar servas rikstäckande både i storstäder som runtom i landet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44218

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Underhållsmekaniker Lund Wikan Personal AB
Lastbilsmekaniker Hässleholm Wikan Personal AB
Skiftledare Landskrona Derome Byggvaror
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Patent Engineer Landskrona Perstorp
Patent Engineer Ängelholm Perstorp
Patent Engineer Helsingborg Perstorp
Patent Engineer Lund Perstorp
Patent Engineer Hässleholm Perstorp
Patent Engineer Malmö Perstorp
Patent Engineer Perstorp Perstorp
Short-Term Trader Malmö e.on
Butikschef Helsingborg Derome AB
Senior SAP Consultant Malmö Nigel Frank International
Ärendehandläggare till Hyresgästföreningen Helsingborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Rekryteringsevent - JUREK Rekrytering och Bemanning! Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomiassistent/Koordinator Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Auktoriserad Redovisningskonsult till Ekonomihuset Moberg AB Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till