Jobbet Administrativ koordinator till företag inom detaljhandel sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ koordinator till företag inom detaljhandel sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Upplands Väsby
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet inom administration? Är du kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med många bollar i luften? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag sedan 1986 med 90 varuhus i Sverige, 24 i Norge, 2 i Tyskland och 24 i Finland. Företagets affärsmodell bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder och effektiv distribution. De har idag över 2 000 anställda och har huvudkontor i Upplands Väsby.

I rollen som Administrativ koordinator/Outbound Coordinator kommer du att stötta Outbound planners i det dagliga administrativa arbetet, och även ha mycket olika kontaktytor, exempelvis med företagens varuhus och inköpsorganisationen. I rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara;
- Lägga kundorder till alla varuhus i Finland
- Supportera kundens varuhus i påfyllsfrågor över mail
- Göra manuella order från varuhusen i Sverige, Norge och Tyskland
- Läsa in och uppdatera parametrar in systemet
- Fördela artiklar till kundens kampanjer

Omfattning:
Tjänsten beräknas starta omgående och är ett vikariat tom sommaren 2019 med goda möjligheter till förlängning eller övertag direkt av kund. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08.00-17.00 med möjlighet till flex. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Du kommer att sitta i fina lokaler i Upplands Väsby dit det går direktbussar ifrån Centralen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasialutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik alternativt att du har något års erfarenhet från en administrativ roll med liknande arbetsuppgifter. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har goda datakunskaper, främst i Excel. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du god samarbets- och samordningsförmåga. Du är van att arbeta med ett brett kontaktnät och är en god kommunikatör. Du är analytisk och uthållig. Vi söker dig som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Du är självständig och prestigelös samt har god förmåga att bryta ned komplexa frågeställningar i mindre delar. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44445

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till