Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

OssDsign rekryterar Valideringsingenjör jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
OssDsign rekryterar Valideringsingenjör på Poolia

OssDsign rekryterar Valideringsingenjör

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

OssDsign söker en Valideringsingenjör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Som Valideringsingenjör får du en central roll inom tillverkningsprocessen. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig!

OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion.

Om tjänsten
I rollen som Valideringsingenjör kommer du vara med och förbättra, utveckla och effektivisera nuvarande tillverkningsprocesser vid påvisat behov. Du kommer medverka i projekt där du delar med dig av din kunskap inom processvalidering. Vidare kommer du arbeta med avvikelsehantering inom arbetsområdet samt analysera produktionsrelaterade risker. I tjänsten som Valideringsingenjör ingår ett utrustningsansvar som innebär att boka in externa servicetekniker för re-kvalificering, underhåll av utrustning (LAF-bänkar, autoklaver, ugnar m.m.), och provtagning av produktionsmiljö för att säkerställa att produktionen kan fortlöpa utan uppehåll.

Vem är du?
OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. För att trivas och bli framgångsrik i denna roll ser vi att du som söker har en ingenjörsexamen, erfarenhet inom processvalidering och tidigare har arbetat inom medicinteknik. Vi ser även att du har erfarenhet från arbete med service och underhåll av utrustning.

Som person är du driven och analytisk, du har fokus på kvalitet och utför ditt arbete med noggrannhet. Du strävar efter att hålla en hög standard i allt du gör. Du har fallenhet för problemlösande och för att implementera förbättringar. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet utfört på bästa sätt, men kan även arbeta självständigt i dina processer. Arbetet innebär många olika kontakter såväl nationellt som internationellt, vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i OssDsigns lokaler i Uppsala.

Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.

Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60856