Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

OssDsign rekryterar Digital Konstruktör jobb i Uppsala på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
OssDsign rekryterar Digital Konstruktör på Poolia

OssDsign rekryterar Digital Konstruktör

Poolia Uppsala, Uppsala län Heltid

OssDsign söker en Digital Konstruktör som vill vara delaktig i att förbättra tusentals patienters liv. Du får en roll inom CAD-teamet och jobbar inom en process för att konstruera unika implantat. Vill du få möjligheten att vara med och utvecklas tillsammans med OssDsign och ingå i ett engagerat och kompetent arbetslag där patienten är i fokus, då kan detta vara tjänsten för dig!

OssDsign utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom sin egen teknologi tillverkar och säljer de patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Digital Konstruktör kommer du att arbeta med det första och viktiga steget i tillverkningen av OssDsigns patientspecifika implantat, som delvis är 3D-printade. Du kommer arbeta med alla delar av CAD-processen vilket innebär att förbättra, utveckla och effektivisera men även rationalisera och uppdatera CAD-processen. Vidare kommer du hantera uppgifter för CAD-processens underhåll och kvalitet.

Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga medlemmar i det operativa CAD-teamet, både gällande avlastning av arbetsuppgifter vid behov och mottagning av förbättringsförslag.

Vem är du?
OssDsign tror på frihet under ansvar och förväntar sig därför att du med engagemang och ambition växer in i och utvecklar dig inom ditt område. Det kommer krävas stort driv och att du är beredd att ta kommando över de delar där du är ansvarig. Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning, där erfarenhet från programmering är ett plus. Vi tror att du har ett brinnande intresse för IT-utveckling och CAD. Har du erfarenhet från 3D-printing är det ett stort plus.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, du har mycket god förmåga att förstå och följa instruktioner på ett korrekt vis samt ett öga för detaljer. Du har en fallenhet för att kontinuerligt identifiera och implementera förbättringar i det dagliga arbetet. Du är en lagspelare som värderar lojalitet och samarbete för att få arbetet gjort på bästa sätt men kan även arbeta självständigt i dina processer. Arbetet innebär många olika kontaktytor både nationellt och internationellt vilket kräver goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i OssDsigns lokaler i Uppsala.
Vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten
OssDsign är ett svenskt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrad läkning av bendefekter. Genom att förse neuro- och plastikkirurger med innovativa implantat, förbättrar OssDsign möjligheterna för patienter med allvarliga kranie- och ansiktsdefekter över hela världen.

Genom att kombinera klinisk kunskap med egen teknologi, tillverkar och säljer OssDsign ett växande utbud av patientspecifika lösningar för behandling av skalldefekter och ansiktsrekonstruktion. OssDsigns teknologi är resultatet av samarbete mellan kliniska forskare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm och materialvetare på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. OssDsign ägs till största delen av Karolinska Development och SEB Venture Capital.

 

Rekommenderade jobb

OssDsign rekryterar Digital Konstruktör
Poolia Uppsala Heltid
OssDsign rekryterar Processoperatör
Poolia Uppsala Heltidsanställd
CAD-Konstruktör
TEMP TEAM Sverige AB Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60477