Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Organisk kemist, Södertälje jobb i Södertälje på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Organisk kemist, Södertälje på Randstad AB

Organisk kemist, Södertälje

Randstad AB Södertälje, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi på Randstad Life Sciences söker just nu dig som vill bli en del av vårt konsultteam och jobba på ett spännande bolag i Mälardalen. 
Till sin anläggning söker vår kund dig som har erfarenhet från arbete inom organisk kemi med betoning på laborativt arbete. Du erbjuds en kreativ miljö med möjligheter att utvecklas.

Hos Randstad kommer du att ingå i ett större konsultteam inom Life Science och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. 
Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vårt breda kundportfölj i Mälardalen kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss.


ansvarsområde.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Arbete med syntes av organiska molekyler
- Processutveckling
- Utveckla analysmetoder
- Projektarbete


arbetstider.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning som initieras med en 6-månaders provperiod.


kvalifikationer.

Du som söker:
- Har en högskole- eller universitetsexamen inom kemi eller annat relevant vetenskapligt område (som t.ex civilingenjör, Bsc, Msc)
- Har erfarenhet från arbete inom organisk kemi
-HPLC vana (gärna även NMR, LC/MS och GC)
- Har även erfarenhet av relevant processutveckling
- Bör ha tidigare erfarenhet av läkemedelstillverkning

För att passa in i teamet bör du vara entusiastisk och ambitiös. Du är nyfiken och tar aktivt på dig nya ansvar. Du har en naturlig fallenhet för samarbete och teamarbete. Projekten kräver ofta lösningar som kommer från samarbete mellan olika discipliner. Du måste tycka att omfattande problemlösning är roligt och utvecklande.
Andra viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult är flexibilitet och möjlighetsorienterad. Vidare krävs att du har förmåga att sätta dig in i nya situationer samt att hantera flera frågeställningar samtidigt. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2021-09-26. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via e-mail. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357649