Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Organisationsutvecklare med fokus på ledarskap & lärande till SVT jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Organisationsutvecklare med fokus på ledarskap & lärande till SVT på Randstad AB

Organisationsutvecklare med fokus på ledarskap & lärande till SVT

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Söker du en utvecklande roll i en spännande verksamhet där du dagligen får möjlighet att göra skillnad tillsammans med härliga kollegor? Är du en skicklig organisationsutvecklare, vass inom ledarskap och lärande, som vill vara med och ta vår ledarskapskultur till en ny nivå? SVT är inne i ett spännande och komplext utvecklingsskede som kräver att vi lär och utvecklas allt snabbare. 
SVT vill bidra till ett Sverige där alla är mer nyfikna och insatta. Som organisationsutvecklare på SVT blir du en viktig del av en organisation som engagerar, berör och berikar – och gör skillnad på riktigt.
Välkommen till oss!


ansvarsområde.

Vad den här tjänsten innebär
SVTs ambition är att vara ett kreativt nav och en favoritpartner, en organisation med en kreativ, effektiv och lärande kultur där samarbete, självledarskap och inkludering driver oss framåt.

Våra utvecklingsinitiativ bygger på ett systemtänk där vi strävar efter att koppla samman lärande och ledarskap med våra dagliga uppgifter och prioriterade verksamhetskritiska processer genom en mängd olika format.

I tjänsten ingår att utveckla SVTs ledarskapskultur för att skapa förutsättningar att nå strategiskt uppsatta mål. Med stöd av externa konsulter och kollegor genomför du, utöver större utvecklingsinitiativ, även återkommande insatser för ledarutveckling. Detta omfattar bl. a. chefsintroduktion och SVTs ledarskapsprogram, konceptutveckling av kompetenshöjning kring områden som t ex teamutveckling, målstyrning och coachning. Du kommer även att vara rådgivande kring dina områden, i organisationen och på ledningsgruppsnivå.

Rollen som organisationsutvecklare är varierande och du kommer att samarbeta med olika delar av organisationen för att identifiera behov och möjligheter och hantera allt från strategiska analyser till implementering och operativt genomförande. Det här är en roll som kräver god kommunikationsförmåga samt förmåga att bygga nätverk och skapa goda relationer med olika intressenter i och utanför organisationen.


kvalifikationer.

Vem vi tror att du är
För att trivas och lyckas i rollen som organisationsutvecklare behövs en stark systemförståelse. Du är van att analysera verksamhetsbehov, konceptualisera och omsätta till praktik.

Vi söker dig som har:
  • Minst fem års aktuell erfarenhet av strategiskt arbete med ledarskaps- och organisationsutveckling
  • Erfarenhet av utveckling, planering och genomförande av ledarskapsutbildningar, inom en organisation eller som konsult
  • Behärskar olika metoder för att arbeta med ledarskapsutveckling och organisationsutveckling
  • Erfarenhet av projekt- och processledning
  • God erfarenhet av att arbeta med organisations- och ledarutveckling på ett sätt som säkerställer att dagens chefer och ledare utvecklas i linje med strategier och mål för verksamheten, och får rätt kunskap och verktyg för att driva och utveckla morgondagens organisation.          
  • En examen med inriktning mot organisationspsykologi, pedagogik, beteendevetenskap eller motsvarande, där organisation, ledarskap och utvärderingsmetodik ingår. Alternativt har du annan kompetens som SVT bedömer som likvärdig i kombination med relevant arbetslivserfarenhet.
Är du certifierad coach och har god förståelse för public service ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta med målstyrning är även det mycket meriterande.

Vi förutsätter att du är van att arbeta i verksamhetsstödjande system, har mycket goda kunskaper i Officepaketet och är van att ta fram olika typer av presentationer. Du har förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt, och du behärskar svenska på hög nivå i både tal och skrift. 

Som person är du trygg, positiv och prestigelös. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en mycket god kommunikatör och ser samarbete och nätverkande som självklarheter. Du behöver vara van att ta egna initiativ, prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 30 september 2021
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Kontakta gärna Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde hösten/vintern 2021. Placeringsort är Stockholm, men resor och närvaro på andra orter förekommer då SVT finns på plats i hela landet.

Facklig information lämnas av Maria Nassikas (Unionen), Rebecka Mårtensson (SJF) och Fanny Lindé (Saco). Samtliga nås via tfn 08-784 00 00 (vxl). 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356812