Jobbet Orderplockare/lagerarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Orderplockare/lagerarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
144 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du att jobba i lagermiljö och söker ett heltidsjobb? Är du en teamplayer som tycker om högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi heltidsarbetare som vill arbeta som orderplockare i Malmö.

Arbetsuppgifterna innebär orderplock för hand där man tillsammans i ett team ansvarar för plock och paketering av utgående kundordrar. Det är ett tempofyllt och roligt arbete där noggrannhet och effektivitet är nyckelorden.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som: - har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo - är positiv och har en stark arbetsvilja - är nogrann - är en lagspelare som tycker om att jobba i grupp mot ett gemensamt mål. Truckkort är inget krav men det är meriterande för denna tjänst. Låter detta som ett jobb för dig? Sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43294

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagermedarbetare Malmö SAAB
Trafikreglerare, 2 tjänster Malmö Malmö Stad
Assistent till reception Malmö Malmö Stad
Receptionister och Administratörer Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker Receptionister för kommande uppdrag Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bli en stjärnsäljare på Bredband2! Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till