Jobbet Orderplock/terminal/lagerarbetare till Skånemejerier! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Orderplock/terminal/lagerarbetare till Skånemejerier! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du med fysiskt arbete? Har du möjlighet att börja omgående och har tid över för arbete? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker just nu medarbetare som vill arbeta heltid i sommar och extra under terminerna!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna innebär orderplock, man arbetar tillsammans i team med att plocka kundordrar samt lasta på dessa för körning till kund. Det är ett tempofyllt arbete och roligt arbete som stundtals är fysiskt krävande.

Arbetstiderna är fördelade på tre skift under dagen och man skall vara beredd på arbete såväl vardag som helg. Samtliga av våra konsulter bokas ut vid behov vilket betyder att man skall vara beredd på att bli inringd med kort varsel. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har möjlighet att arbeta heltid i sommar och även tre pass i veckan under terminerna. Du kommer att vara anställd via StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

För att tjänsten skall vara aktuell krävs det att du är långsiktig student på komvux, högskola eller universitet samt ha hög tillgänglighet under terminerna. Dessutom skall du vara beredd på att arbeta minst ett pass mellan torsdag och söndag.

Tjänsten börjar med en introduktion om två månader där du skall ha möjlighet att arbeta 30 introduktionspass, därför krävs extra hög tillgänglighet i början av anställningen.

Lönen är 163,47kr/h sen tillkommer 13% i semesterersättning samt övertidsersättning och ob.

Detta söker vi:

Du som är:
• Student på Högskola med minst 2 år kvar på studierna.
• Positiv och har en stark arbetsvilja
• Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo
• Flexibel och kan komma in med kort varsel
• En teamplayer

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen via kollektivtrafik.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42495

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).
Du kan avregistrera dig när som helst.