Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ordermottagare till spännande tjänst i Norsborg! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ordermottagare till spännande tjänst i Norsborg! på Uniflex

Ordermottagare till spännande tjänst i Norsborg!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en ordermottagare till en av våra kunder i Norsborg! Arbetsuppgifterna är varierande och består delvis av orderhantering, kundkontakt och mailhantering. Du kommer till en början att vara anställd av Uniflex och arbeta som konsult hos vår kund men med möjlighet till anställning direkt hos kunden på sikt. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-torsdag kl 08-16:45 och fredag kl 08-15:45.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tidigare har arbetserfarenhet inom administration och service. Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är en person som är lösningsorienterad, har hög arbetsmoral, är självgående och tycker om att ha kundkontakt och ge god service. Vidare är du stresstålig och trivs att arbeta i en miljö där det stundtals kan bli högt tempo med många bollar i luften. Kvalifikationer för tjänsten: •Erfarenhet av administrativa uppgifter • Erfarenhet av inköp- och/eller ordermottagning • Goda datakunskaper • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister • Erfarenhet från en liknande tjänst Det är viktigt att det framkommer i ditt cv att du har erfarenhet av inköp- och/eller ordermottagning. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55651