Jobbet Ordermottagare/kundtjänstmedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ordermottagare/kundtjänstmedarbetare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Jönköping
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundservice? Tycker du om att arbeta självständigt och att ta ansvar? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en ordermottagare/kundtjänstmedarbetare med placering i Jönköping. I denna roll kommer du att arbeta med artikeluppdateringar, uppdatering av prislistor, ordermottagning samt offerthantering. Du kommer även att arbeta med reklamationer och fungera som en slags support för säljorganisationen. Du kommer att ingå i ett mindre team där du kommer få ta ansvar och arbeta flexibelt. Vårt kundföretag är marknadsledande inom belysning och arbetar uteslutande med återförsäljare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer få anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som vill arbeta med kundservice samt arbeta administrativt. Du ska gärna ha tidigare erfarenhet av kundservice eller liknande tjänst. Har du tidigare arbetat inom inrednings- eller belysningsbranschen är detta meriterande. Som person är du noggrann och strukturerad samt att du har en hög grad av kvalitetskänsla. Du har ett stort driv att genomföra ditt arbete och du drivs av effektivisering samt organisering. För att trivas i denna roll talar du och skriver obehindrat i svenska och engelska.

Låter denna tjänst intressant? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44174

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till