Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Orderkoordinator sökes till Viva Wine & Spirits AB! job in Stockholm at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Orderkoordinator sökes till Viva Wine & Spirits AB! på StudentConsulting

Orderkoordinator sökes till Viva Wine & Spirits AB!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en teamspelare som har lätt för att knyta kontakter samt är prestigelös i ditt arbete? Har du erfarenhet inom kundservice samt lagerverksamhet? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Viva Wine Group består av sex ägarledda och entreprenörsdrivna bolag som importerar vin från de flesta vinproducerande länderna i världen. Målsättningen är att leverera goda, hållbara och prisvärda viner till svenska folket. Viva Wine Group är den största leverantören av vin i Sverige till Systembolaget med en rad kända och egna varumärken i sortimentet.

Koncernen består av Giertz Vinimport, The Wine Team, Chris Wine, Winemarket, Iconic Wines och Tryffelsvinet. Bolagen både konkurrerar och samverkar under samma tak och har gemensam administrativ personal för försäljning till restaurang, logistik, ekonomi, HR och hållbarhet. Viva Wine Group har även verksamhet i Kina, Tyskland, Frankrike, USA, Finland och Norge.

Läs gärna mer om företaget på [ Link removed ] />
För vår kunds räkning söker vi just nu en Orderkoordinator som kommer att ingå i logistikavdelningen om sex medarbetare. Tjänsten är inom restaurang- och grossistdelen av verksamheten och du rapporterar till logistikchef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

•Ordermottagning/orderbekräftelse
•Fakturering
•Kontakt med externt lager
•Uppföljning av kundreklamationer
•Uppdateringar av kund- och produktregister i affärssystem
•Daglig stöttning av säljavdelningen
•Övriga arbetsuppgifter kopplat till kundservice såsom volymrapporter till kund

Inom rollen kommer det även finnas stora möjligheter till förbättringsarbete och utveckling av rutiner. Du kommer att besitta en gränsöverskridande funktion som innebär daglig kontakt med koncernens säljavdelning samt även samarbete med ekonomiavdelningen.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Viva Wine & Spirits AB med kontor beläget i centrala Stockholm. I dagsläget arbetar alla hemifrån till följd av pandemin. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag. Detta är ett vikariat som förväntas starta upp vecka 29 och löper fram till maj 2022 med möjlighet till förlängning. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har arbetat med likande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi ser gärna att du besitter en utbildning inom logistik/supply chain eller ekonomi. Du har tidigare erfarenhet från verksamhet med lager och trivs i en roll med mycket kundservice. Det är meriterande med erfarenhet inom försäljning för rollen. Som person är du kommunikativ och pedagogisk till arbetssättet med förmågan att arbeta strukturerat och med leveransprecision. Det är meriterande om du har kunskaper i Visma Business och/eller lagerbokföring. Vidare ser vi gärna att du har ett vinintresse. Du har förmågan att kunna prioritera effektivt under tidspress. Rollen kräver att du talar och skriver flytande svenska.

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan nu! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Orderkoordinator sökes till Viva Wine & Spirits AB!
StudentConsulting Stockholm Heltid
Ekonomiassistent till bolag i Bromma
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Är du nyutexaminerad ekonom och vill arbeta inom Bank & Finans?
SJR AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57633