Jobbet Orderkoordinator med Active directory till Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderkoordinator med Active directory till Göteborg publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Trivs du i en koordinerande och hjälpande roll där du får utlopp för din strukturella och ordningsamma sida? Har du god vana av Active Directory och hårdvara och intresserar dig för dokumentation och behörighetshantering? Då kan du vara den vi söker. 

Rollen som Orderkoordinator är ett uppdrag där du kommer att få anställning hos Randstad Technologies som konsult. 


ansvarsområde.

Vår kund är ett välkänt bolag med huvudkontor i centrala Göteborg. Här blir man del av ett mindre team som ansvarar för koordinering av hårdvara och kringutrustning för företagets anställda. Din roll kommer bland annat vara att sköta verksamhetens behörighetshantering i Active Directory, där du förväntas sätta upp strukturer och rättigheter för användarna. 

Orderkoordinatorns huvudansvar är att säkerställa hanteringen av inkommande serviceordrar. Rollen innebär att agera, eskalera och prioritera samt rådgiva på de inkommande ärendena som kan handla om allt ifrån Service förfrågningar, konto- och behörighetsbeställningar samt hårdvarubeställningar. Man arbetar enligt schema vardagar mellan 07:00-16:00 alt 08:00-17:00 växelvis /vecka


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av likvärdig roll. Utbildning inom området är meriterande. Erfarenhet av behörighetshantering i Active Directory och allmänna kunskaper inom hårdvara är av stor vikt för rollen likväl som goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlighet. Egenskaper som noggrannhet och servicekänsla är viktiga ingredienser. Som person ser vi även att du besitter ett stort engagemang, hög ansvarskänsla och god förmåga att samarbeta med andra. Du trivs i en kundnära roll, är självgående och har en positiv attityd.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Erfarenhet av likvärdig roll – Active directory och allmänna hårdvarukunskaper.


ansökan.

2019-12-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Då det är sommartider kan det dröja något längre innan man får återkoppling
 
För information: Tova Dahlgren tova.dahlgren@randstad.se

Uppdragsgivare: Randstad Technologies

Ort: Göteborg kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-31

Kontaktperson: Tova Dahlgren

Referens

201262249

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till