Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Orderkoordinator inom Life Science till Nordic Biomarker jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Orderkoordinator inom Life Science till Nordic Biomarker på Poolia

Orderkoordinator inom Life Science till Nordic Biomarker

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid

Är du riktigt duktig på orderflöden och kommunikation? Har du dessutom en administrativ ådra och ett logistikintresse? Toppen, då kan du vara rätt person för rollen som orderkoordinator hos Nordic Biomarker! Vi jobbar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Med anledning av företagets expansion behöver vi nu utöka med en Orderkoordinator med fokus på order, leverans och lager.
Du välkomnas till ett härligt bolag som precis har flyttat in i nya fräscha lokaler, designade med hållbarhet i fokus och med inspiration av den norrländska naturen. Du kommer också att få trevliga, passionerade och duktiga kollegor som gillar att umgås med varandra och jobbar tillsammans som ett team.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
* Koordinera kundorder genom hela order-och leveransprocessen
* Skapa dokumentation, underlag och plocklistor
* Emballera produkter i tid för leverans
* Sköta kontakter kring upphämtning, frakt och logistik
* Hålla lagret aktuellt och välsorterat
På sikt finns goda möjligheter att få ansvara för några mindre kunder på egen hand.

Vem är du?
Du har lägst naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande och ett intresse för Life Science. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat i en liknande roll och är van att arbeta enligt beskrivningar och fastställda rutiner. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt ha goda allmänna datorkunskaper och erfarenhet av affärssystem.

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, ansvarstagande och trivas med att jobba självständigt såväl som tillsammans med andra. Du är kommunikativ och serviceinriktad samt trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt mot kund. Vi tror även att du har ett prestigelöst förhållningssätt och uppfattas som hjälpsam av andra.

Om verksamheten
Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik. Vi växer snabbt och har precis flyttat in i helt nya moderna lokaler, inspirerade av vårt nordiska läge, på Umestan. Nordic Biomarker har förnärvarande 65 anställda, varav 40 placerade på huvudkontoret i Umeå. Besök gärna www.nordicbiomarker.com


I denna rekrytering samarbetar Nordic Biomarker med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Nordic Biomarker. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60791