Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Orderadministratör till Timrå job in Sundsvall at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Orderadministratör till Timrå på Uniflex

Orderadministratör till Timrå

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Är du serviceinriktad och en noggrann person som dessutom har ett stort teknikintresse? Då kan det här vara en tjänst för dig! Uniflex söker nu en Orderadministratör till vår kund i Timrå. Urval kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! I rollen som orderadministratör kommer ditt primära ansvar vara att hantera allmänna kundförfrågningar på eftermarknadsprodukter. Du kommer att arbeta både externt och internt med orderhantering, support, krav, returer, garantier och spårning av beställningar.

Personliga egenskaper
För att trivas i den här rollen så behöver du ha en passion för kunder och leverans samt ha ett gott öga för kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll och en teknisk bakgrund. Som person är du tydlig i kommunikationen och har en förmåga att strukturera och prioritera arbetet i en komplex och internationell arbetsmiljö med olika intressenter. Du behöver vara noggrann, ha en god administrativ förmåga och fungera bra både självständigt och i team. Då arbetet innefattar mycket kommunikation på såväl engelska som svenska bör du känna dig bekväm att arbeta på båda språken. Ytterligare språkkunskaper är en fördel. God IT-kompetens krävs och gärna erfarenhet av D365. Arbetstiderna är förlagd på dagtid, mån-fre. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Orderadministratör till Timrå
Uniflex Sundsvall Heltid
Administratör till Tillväxtverket, distansarbete
Randstad AB Västernorrlands län - Sundsvall Deltidsanställd
Ej angett
Junior Handläggare sökes!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54850