Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Orderadministratör till Ewalco, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Orderadministratör till Ewalco, Göteborg på Säljpoolen

Orderadministratör till Ewalco, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Nu har du möjligheten att bli en del av ett företag med en familjär känsla som är måna om sina anställda. Ewalco är marknadsledande inom kosttillskottsindustrin, där vi i samarbete med våra kunder utvecklar både koncept och enskilda produkter som vi blandar och packar. Vi växer och vill nu förstärka med ytterligare en medarbetare till BackOffice.

Är det du?

Orderadministratör
Göteborg /  Mölndal

I rollen som administratör på Ewalco kommer du att arbeta nära våra säljare, kunder och leverantörer och agera spindeln i nätet mellan våra avdelningar. Du trivs med många bollar i luften och har inga problem att hantera de stressade situationer som ibland uppstår. Du kommer att arbeta med trevliga och ambitiösa kollegor som tillsammans med dig alltid gör allt för att våra kunder skall vara riktigt nöjda med oss som leverantör. 

I rollen ingår bland annat

 • leverantörskontakter och leveransbevakning
 • orderhantering
 • dokumenthantering
 • reklamationshantering
 • fakturering
 • beställning av transporter

'Den ena dagen är aldrig den andra lik. Man vet inte vad som väntar men vi tar hand om alla situationer som kan uppstå med transporter, bokningar, beställningar från kunder och olika förfrågningar som kommer in till kontoret.'

Läs mer om vad Lotta har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Vi söker dig som verkligen har kunden i centrum. Du gillar tanken på att få vara med i ett expansivt bolag där du kan vara med och verkligen göra skillnad! Du är en flexibel och engagerad person, som trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta med stor frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du:

 • har erfarenhet av att arbeta med orderhantering
 • har förmåga att bibehålla positiva och goda kundrelationer
 • trivs med, och är duktig på, administrativt arbete
 • har vana att arbeta i Microsoft Office
 • har mycket goda kunskaper i svenska och hanterar engelska i tal och skrift

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en strukturerad glädjespridare som ger positiv energi till din omgivning. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Det är meriterande om du har kunskap i tull och tullhantering samt om du har arbetat med produktionsplanering.

Tycker du att detta låter som något för dig? Välkommen till ett stabilt och familjärt företag med högkvalitativa produkter och gott rykte i branschen!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, [ Link removed ] , och Dan Andersson, [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Ewalco
Ewalco har försett svensk livsmedels- och fodermedelsindustri med råvaror och ingredienser sedan 1980. Vi expanderar kontinuerligt vår verksamhet med nya huvudmän och produktgrupper för att bredda och förbättra vår service. Vi samarbetar mycket nära våra leverantörers produktutvecklingsavdelningar och skapar kostnadseffektiva lösningar som tillgodoser våra kunders behov och önskemål. Ewalco omsätter cirka 300 miljoner kronor.

Ewalco har ett väl upparbetat kontaktnät som omfattar både Europa och övriga världen. Det betyder att vi dagligen har kontakt med kunder och leverantörer, både på den internationella och den svenska marknaden. Därför vet vi alltid var de rätta leverantörerna och produkterna finns, som uppfyller våra kunders specifika krav och önskemål. Ewalco har lång erfarenhet, bred kompetens och respekt för industrins flöden. Vi ser oss själva som en aktiv partner i våra kunders produktion och produktutveckling. 

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8ce50fb88c0b4c22be4acd9662cdf0