Jobbet Orderadministratör till Danderyd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör till Danderyd publicerad av Andara Bemanning AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Full-Time
Danderyd

Arbetsbeskrivning

Vi söker en strukturerad och serviceinriktad orderadministratör som gillar ett omväxlande arbete på ett framgångsrikt teknikföretag i närheten av T-banan, Mörby Centrum.

Vår kund har funnits i Sverige i snart 100 år och dessutom ett av det företag som ligger i framkant tekniskt och driver utveckling inom mekanik, elektronik och kemi framgångsrikt i Sverige. Den tekniska kunskapen och intensiva forskningen som görs, har gett dem en framträdande position på marknaden.

 Är du rätt person så har du möjlighet att utvecklas hos oss då vi tillhandahåller regelbundna vidareutbildningar för att du som medarbetare ska få rätt kompetens. Dessa hålls både i Sverige och utomlands och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

 Ett av våra värdeord är att ”Ha Kul!”, vilket vi verkligen har!

 Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du ta emot och administrera order från start till att produkten levererats till kund. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team på 6 medarbetare plus en team-leader. Som orderadministratör kommer du framförallt:

•       Ta emot ordrar via mejl och telefon samt via företagets e-handelsplattform

•       Besvara på generella frågor från kunder runt leverans, reklamation och faktura

Du kommer vara den person som ständigt är inloggad på mail och telefon och ha löpande kontakt med alla kunder.

 Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Ett krav är att du har några års erfarenhet av affärssystemet SAP och gärna inom PR2. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Du gillar och har god till mycket god dator och systemvana samt vana att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du har kommunikativ förmåga i både skrift och tal och är en doer som löser saker snabbt och effektivt.

•       Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)

•       Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, lösningsorienterad och kan prioritera med en hög servicegrad. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår.

Med fördel har du även ett intresse för teknik och tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med. Självklart gillar du ordning och reda och arbetar strukturerat.

Mer om tjänsten

•       Tillsättning: snarast möjligt

•       Omfattning: heltid, arbetstiderna är 8-16.30 måndag till torsdag och 8-16 fredagar

•       Placering: Mörby Centrum

•       Uppdragstyp: 12 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning

Andara Group ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Clauida Klingsell på [ Email address blocked ] . Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS!  För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-953649-178939

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till