Jobbet Orderadministratör sökes till globalt företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Orderadministratör sökes till globalt företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann, driven och lättlärd administratör som brinner för service? Vill du vara en del av ett världsledande företag med öppen företagskultur? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt IT-företag som erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Företaget har sitt huvudkontor i Lund.

Som orderadministratör kommer du att hantera kundbeställningar från distributörer och återförsäljare samt omhänderta alla relaterade arbetsuppgifter. I din roll som orderadministratör kommer du att ha stort inflytande över kundens helhetsupplevelse av företagets servicenivå. Du kommer ingå i ett öppet och härligt team där teamkänsla spelar stor roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Registrera kundbeställningar och förse kunden med orderbekräftelse
- Hantera större projektordrar som kräver en leveransplan
- Assistera främst distributörs- och säljteamen med e-mail- och telefonsupport
- Ha direktkontakt med företagets säljteam samt åtskilliga andra avdelningar inom organisationen.

Tjänsten är på heltid. Du kommer i tjänsten vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Detta uppdrag beräknas pågår under 6 månader, med planerad start i början av december. För rätt person kan det finnas en möjlighet att gå över till vår kund efter provanställningen. Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har ett par års erfarenhet från en likvärdig roll med kombinationen kundservice och administration. Det är meriterande om du arbetat i något affärssystem tidigare. Vi ser att du är en social och strukturerad person med stort intresse för kundservice. Du har förmågan att assistera företaget i deras arbete med att ge kunderna service av högsta nivå. Som person är du ödmjuk, öppen och en teamspelare. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt men också ha förmågan att arbeta självständigt. Då engelska är koncernspråket och denna tjänst innehåller många globala kontakter är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska språket såväl som svenska språket. Du bör även ha grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst.

Sökord: Order, Orderadministratör, Administratör, Orderhantering, Kundkontakt

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45566

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till