Jobbet Orderadministratör sökes till Evanoff Group i Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör sökes till Evanoff Group i Solna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Söker du en möjlighet att utvecklas inom administration och orderhantering, samt att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Information om uppdraget:

Just nu söker Evanoff Group i Solna en ny talang till rollen som orderadministratör. Evanoff Group är en entreprenörsdriven företagsgrupp med primärt fokus på att investera och driva små till medelstora bolag inom livsmedelsbranschen. I rollen som orderadministratör kommer du därmed att lära dig mycket om Evanoff Groups verksamhet och hur livsmedelsbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på allmän orderadministration, kontinuerlig kontakt med kunders varuplanerare. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

- Orderhantering
- Säkerställa kvalité i leveranser och flöden
- Löpande fakturering
- Hantering av inkommande och utgående post
- Besvara kunders frågor gällande transporter och leveranser

Du kommer att arbeta i öppna och fräscha lokaler belägna i Arenastaden i Solna. Tjänsten är en heltidsanställning och kontorstider tillämpas. Detta är en direktrekrytering där vi på StudentConsulting ansvarar för delar av rekryteringsprocessen, men anställningen blir hos Evanoff och inleds med en provanställning om 6 månader. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Detta söker vi:

På Evanoff Group tror man att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Därför behöver du ingen specifik utbildning från universitet eller högskola för att söka den här tjänsten. Det som krävs av dig är ett genuint intresse för administration, kontorsservice och orderflöden och ett övergripande kvalitetstänk. Du har ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Har du tidigare arbetat i liknande roller, där du också fått erfarenhet av affärssystem, är det mycket meriterande.

Detta är en roll med många kontaktytor varpå du som söker behöver ha en god kommunikativ förmåga. Du behöver också kunna uttrycka dig obehindrat i svenska såväl som engelska. Evanoff är ett välkomnande arbetslag som tror på att utvecklas och ha kul tillsammans. Nu söker de efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utmana och stimulera dig! Skicka din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52776

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till