Jobbet Orderadministratör sökes till Californian Roots! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör sökes till Californian Roots! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du samla på dig administratörserfarenhet inför framtiden på ett stort e-handelsbolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Californian Roots ett stort e-handelsbolag och är en ledande aktör inom en nisch av streetwear, sneakers och modekultur. Caliroots-koncernen har tre företag: Caliroots.com Hollywood.se och SOTOSTORE.com

Vår kund söker två orderadministratörer till inköpsavdelningen med omgående start för att arbeta 2 månader eller mer.
Dina arbetsuppgifter som orderadministratör innefattar bland annat:

- Hantera alla ordrar
- Hantera beställningar som hamnar i BackOffice system och med rätt parametrar för lanseringsdatum
- Kompletteringsarbete
-Intern kommunikation med inköp och inkommande leveranser

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor på Hornstull. Arbetstiderna är förlagda under vardagar under dagtid. Tjänsten startar omgående så snart vi hittat rätt kandidat och kommer att pågå 2 månader och med viss chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker sig är van att arbeta med Excell och datorvana. Du är duktig på att hålla struktur och ordning och reda. Du är noggrann, snabb och hungrig på att arbeta. Vidare har du god systemvana samt goda kunskaper i svenska- och engelska i tal och skrift. Låter det här som något för dig? Ta då chansen och ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts omgående!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49778

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till