Jobbet Orderadministratör/orderhandläggare till TePe Nordic! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör/orderhandläggare till TePe Nordic! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och handlingskraftig person som brinner för kvalitativ kundservice? Har du erfarenhet av orderhantering inom Norden samt utanför EU? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Du kommer att ingå i kundserviceteamet som arbetar med den nordiska marknaden i sälj- och marknadsbolaget TePe Nordic AB. Tjänsten innebär att ta emot order via mail, telefon och portaler samt att följa dessa till slutleverans. Du kommer boka transporter och ta fram frakthandlingar till order utanför EU och även hantera kunders frågor gällande till exempel produkter, beställningar och leveransavvikelser. Du har en central och viktig roll där du måste agera spindeln i nätet mellan kontoret, produktionsplanerare och lagerpersonal.
Tjänsten kan vara såväl på heltid måndag-fredag, men det finns även möjlighet till deltidsarbete 3–4 dagar/vecka och innebär fasta arbetstider 8-16.30. Mer konkret omfattning diskuteras vid intervju. Tidsperiod är september-december, eventuellt någon vecka in i januari.

Du kommer att vara anställd av StudentCOnsulting, men uthyrd till TePe Nordic. Tjänsten startar 2 september, men vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Sök därför redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av orderhantering från beställning till leverans inom norden och utanför EU. Du har goda systemkunskaper och lätt för att lära dig nya system. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö i ett team där alla tar gemensamt ansvar för att ge kundservice av högsta kvalitet. Som person måste du vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt. Du är en ”doer” som har förmågan att såväl se vad som behöver göras som att slutföra arbetsuppgifterna. Du är duktig på att prioritera och kan vara flexibel när det behövs. Inom teamet är det högt i tak och det är viktigt att du är öppen och tydlig i din kommunikation såväl internt som externt.
Meriterande är om du har kunskaper i danska eller finska språket. Är du bekant med TePes produkter sedan innan och har vana av affärssystemet Jeeves så är även det meriterande för tjänsten.

Om arbetsgivaren:

TePe Munhygienprodukter AB är moderbolag till TePe Nordic AB. TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag grundat 1965. Sortimentet av mellanrumsborstar, tandborstar och tandstickor är framtaget i samarbete med tandvårdsexpertis med syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion bedrivs vid huvudkontoret i Malmö. Dotterbolag i sju länder och distributörer i över 60 länder marknadsför produkterna, som huvudsakligen säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandel. TePe har 320 anställda och en omsättning på 700 mkr (2017).

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49534

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till