Jobbet Orderadministratör/Inköpare sökes till spännande företag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör/Inköpare sökes till spännande företag i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av kundservice, orderadministration och inköp? Vill du arbeta mot lokala, såväl som globala kunder? Då är du kanske den vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu en orderadministratör/inköpare. Vår kund erbjuder service inom Supply Chain för lokala företag i Lund samt globala företag. Vår kunds organisation har fyra olika delar – Packaging, Shipping & Customs, Production Logistics och Warehouse & Material Planning.

Som orderadministratör/inköpare hos vår kund kommer du bli en del av ett ledande företag med visionen att göra mat säker och tillgänglig överallt. Du kommer arbeta med mycket kunniga och drivna kollegor i en utmanande och flexibel arbetsmiljö, samt vara en del av ett växande team som har ansvar för inköp av produktionsmaterial.

Du kommer arbeta med bland annat:
-Hantera inköp genom hela kedjan, från inköp till betalning
- Utföra avrop och orderadministrationsuppgifter i SAP och andra interna system
-Uppföljning av försenade ordrar, kundklagomål och datasammanställningar
-Analysera och hantera inköpsordrar och fakturor
-Daglig kontakt med klienter, kollegor och leverantörer
-Delta i förbättringsprojekt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till och med 31:a augusti 2020, med viss chans till förlängning. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting, men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen som orderadministratör och inköpare ser vi att du har erfarenhet av kundservice. Det är ett krav att du har erfarenhet av SAP. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi och är analytisk. Det är meriterande, men inget krav, att du har en eftergymnasial utbildning.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt driv. Du har förmågan att sätta upp och nå mål för att möta kundernas behov. Du har ett genuint intresse för att analysera utmaningar och kan komma med innovativa och kreativa lösningar. Utöver detta har du god samarbetsförmåga, är noggrann och kommunikativ.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: B2B, SAP, Administratör, Orderadministratör, Inköpare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52409

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till