Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Orderadministratör i Göteborg jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Orderadministratör i Göteborg på Academic Work

Orderadministratör i Göteborg

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Nu finns möjligheten för dig som vill ha meriterande erfarenhet inom administrativa uppgifter och vidareutvecklas i rollen som orderadministratör. Vi söker dig med känsla för struktur, noggrannhet och som har ett teknikintresse. Vår kund är ledande inom vattenreningsbranschen där kulturen präglas av innovation och nytänk. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.


Om tjänsten
Vår kund är ett innovativt och etablerat företag med fokus på vatten, hållbarhet och miljö. Företaget är ledande inom produceringen av tekniska lösningar och produkter inom vattenrening. Deras reningsmetoder är bland annat avsaltning, filtrering och desinfektion inom olika verksamhetsområden.

Som orderadministratör med många kontaktytor är det viktigt att du är relationsskapande och är initiativtagande i ditt arbetssätt. Du kommer att ha en varierande och utvecklande roll där du förväntas supportera befintliga kunder med relevanta administrativa arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader med god chans till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: [ Link removed ] />
Arbetsuppgifter
För att trivas i rollen som orderadministratör hos vår kund är det viktigt att du känner dig trygg med att ha flera kontaktytor både internt och externt. Du kommer att ansvara för merförsäljning såväl som eftermarknad mot befintliga kunder.

Vidare kommer du till exempel att:

* Ansvara för orderhanteringen och re-orders av produkter till koncernbolag
* Ha hand om produkt- och systemsupporten gällande service, logistik, teknik och prissättning mot kunder
* Supportera befintliga kunder med nyförsäljning och utbildning inom produkterna

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom affärssystemet Jeeves alternativt ett liknande system, till exempel SAP. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundsupport sedan tidigare.
Vi söker dig som

* Har en avslutad eftergymnasial utbildning
* Har obehindrade kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift
* Har ett stort teknikintresse

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Självgående
* Relationsskapande

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15061180-SE