Jobbet Orderadministratör / Produktionskoordinator / Logistikadministratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Orderadministratör / Produktionskoordinator / Logistikadministratör publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta inom en koordinerande roll? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom inköp, logistik eller order? Hos Lifts All erbjuds du en bred administrativ och koordinerande roll där du får möjligheten att ta eget ansvar och arbeta tätt med övriga kolleger.

Om företaget

Lifts All AB är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även utrustning till återförsäljare samt till flygplatser både inom Sverige och internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Lifts All har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm och här arbetar ett 30-tal anställda tätt tillsammans med försäljning, utveckling och produktion. Företagskulturen är familjär, präglas av en stark gemenskap och en vilja av att komma framåt tillsammans.

Arbetsuppgifter

I rollen som Produktionskoordinator arbetar du huvudsakligen med planering av order och produktion samt leveransplanering. Detta innebär att du följer upp de inneliggande order som är aktuella samt nya tillkommande orders, du ser över den tid som behövs för produktion och kan därefter planera för leverans. Detta gör du genom att skapa tillverkningsorder i Lifts All interna kundorderregister och kontrollerar även att detaljer för produktionen ser ut att stämma. Du har ett ansvar för dialogen gentemot Lifts Alls kunder gällande tidsplaner, både om tidsplanerna behöver revideras eller om ordern kommer levereras i tid. Därtill kan det tillkomma övriga administrativa uppgifter såsom lagerhantering, beställning av standarddelar från huvudleverantör, inköp av kontorsmaterial och stötta interna kolleger.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Tidigare erfarenhet från administrativt/koordinerande arbete, stort plus om du har erfarenhet av inköp, order eller logistik • System- och datorvana • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska För att trivas i rollen har du en positiv inställning och motiveras av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt där du ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar egna initiativ och trivs med varierande arbetsuppgifter. Då du i rollen har många såväl interna och externa kontakter ser vi att du är kommunikativ och socialt säker och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vi tror även att du har förmågan att arbeta strukturerat och van att omprioritera ditt arbete löpande.

Övrig information

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Lifts All. Det finns goda möjligheter till en anställning hos Lifts All efter konsutluppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Start: Omgående, Lifts All ser gärna en start senast i början på september Plats: Järfälla, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2466701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till