Jobbet Order- och supportadministratör till nystartat bolag i city har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Order- och supportadministratör till nystartat bolag i city publicerad av SJR AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av att arbeta med orderhantering och vill fortsätta utvecklas på ett nystartat, internationellt företag i city? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

SJR söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande order- och supportadministratör. Du kommer att arbeta på ett nystartat och ambitiöst bolag som satsar och arbetar med skönhetsprodukter och parfymer som är ekologiska och veganska med kontor i centrala Stockholm. Där blir du en del av satsningen på en internationell marknad och du kommer att ingå i en, till att börja med, liten grupp. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med ambition om överrekrytering till kund.  

Tjänstebeskrivning

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med: 

- Orderhantering, skapa försäljningsordrar och skicka beställningar till leverantör

- Fakturering och hantering av returer 

Försäljningen sköts av två bolag varav ett har sitt säte i London. Beställningar sker via en webshop som synkroniserar med affärssystemet Fortnox där du ska hantera dessa ärenden, förstå dess flöden, stämma av rapporter och skapa försäljningsordrar. Utöver detta kommer du ha kontakt med samt rapportera till bolagets två ägare och samarbeta med övriga parter som exempelvis redovisningsbyrå för att bistå med underlag. 

Lämplig bakgrund 

Vi söker dig som gärna har eftergymnasial utbildning och några års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van användare av system och Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Fortnox. Du kommunicerar väl på svenska som engelska både i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ] - Click here to apply to Order- och supportadministratör till nystartat bolag i city


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Order- och supportadministratör till nystartat bolag i city

Referens

teamtailor-956481-179559

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till