Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Order- och Logistikkoordinator till Boule Medical jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Order- och Logistikkoordinator till Boule Medical på SJR AB

Order- och Logistikkoordinator till Boule Medical

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid


SJR tillsätter nu för Boules räkning 2 st Order- och Logistikkoordinatorer. 

Boule är verksam inom larboratoriemedicin och är en internationell koncern med försäljning i över 100 länder och med dotterbolag och kontor i Sverige, USA, Kina, Mexiko och Indien. 

Din arbetsplats kommer vara på Boules svenska huvudkontor i Spånga strax väster om Stockholm.  

Detta är konsultuppdrag på 6 månader med start så snart som möjligt där tanken därefter är en direktanställning hos Boule. 

Mer om tjänsten

Du välkomnas till ett stabilt företag med hög bibehållen kompetens inom företaget och gruppen består av 4 erfarna medarbetare. Boule sitter i ljusa lokaler i Spånga där både deras utveckling, produktion och försäljning finns. 

I rollen som Order- och Logistikkoordinator kommer du främst att arbeta med orderregistrering och fakturering samt hantera leveranser och transportdokumentation för flera olika världsdelar. 

I tjänsten ingår problemlösning och från att ordrar läggs till leverans tar det ca 3 veckor, vilket gör att det ställer krav på noggrannhet, stresstålighet och tålamod. 

Det förekommer mycket kommunikation i denna roll både internt och externt, både via mail och telefon

Lämplig bakgrund

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har jobbat med ovan nämnda arbetsuppgifter i minst 3 år och har erfarenhet från att arbetat inom export och transport, gärna utanför EU samt med erfarenhet av skeppning och betalningsvillkor och leveransvillkor. 

Har du tidigare jobbat med tull eller rembuser är det en merit men inget krav. Du ska vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att lyckas i tjänsten är du serviceinriktad, prestigelös och samarbetsvillig. Du är stresstålig och har lätt för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du jobbar noggrant och kan samtidigt se helheten, är en teammänniska med strukturerat arbetssätt.

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-02. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget

Boule Medical AB och moderbolaget Boule Diagnostics AB, är verksamt inom området laboratoriemedicin med speciell inriktning på hematologisystem för automatisk blodcellräkning till både human- och veterinärmarknaden. Bolaget är en internationell koncern med 97 procent export, försäljning i över 100 länder och med dotterbolag och säljkontor i Sverige, USA, Kina, Mexiko och Indien. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm. Bolaget har egen utveckling, produktion och försäljning och finns i Spånga i Stockholm. 

 Titel: Order och Logistikkoordinator

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1325893-274066