Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Operativa Försäljnings- och Driftexperter till ICA Sveriges E-handel job in Solna at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Operativa Försäljnings- och Driftexperter till ICA Sveriges E-handel på ICA

Operativa Försäljnings- och Driftexperter till ICA Sveriges E-handel

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du arbeta inom ICA Sverige där förändring och utveckling är en del av din vardag? Är du kommunikativ, lösningsorienterad och serviceinriktad, och intresserad av försäljning i butik och online? Då kan denna möjlighet vara något för dig!


Vi är inne i en oerhört spännande och strategiskt viktig förnyelse av vår e-handel, där en central del i omställningen är bytet av vår e-handelsplattform. Nu söker vi flertalet ambitiösa och nyfikna talanger med ansvar för att säkra en för våra butiker smidig övergång till den nya e-handelsplattformen.

Anställningarna är i första hand på visstid under ett år, men med stora möjligheter till en övergång i fast anställning efter slutfört uppdrag.


Det här är ditt blivande jobb
Vårt uppdrag inom ICA Online är att ge ICA-handlarna som erbjuder e-handel de absolut bästa förutsättningarna att driva en framgångsrik e-handelsaffär. Som en del i det butiksnära affärsstödet inom ICA Sveriges e-handel blir din övergripande uppgift att ansvara för det operativa affärsstödet till våra handlare och butiker och i det arbetet säkra en för våra butiker smidig övergång till den nya e-handelsplattformen. I tät och förtroendefull dialog med enskilda handlare, handlarnätverk och ICA Sveriges centrala funktioner säkerställer och koordinerar du att butiker får det stöd de behöver i samband med bytet av e-handelsbutik.


Du kommer i din roll att arbeta och samverka med stora delar av e-handelsorganisationen för att tillsammans skapa ett förstklassigt affärsstöd. Du tillhör avdelningen Retailer Experience som ansvarar för ICA Onlines affärsstöd till våra handlare, men också analys, automation, kravställning på och utveckling av plattform och processer inom ICA Online utifrån ett handlarperspektiv.


Vem är du?
Vi ser gärna att du har en Högskole-/eftergymnasial utbildning med några års erfarenhet av försäljning, gärna inom e-handel, och utveckling av detaljhandel. Du tar dig an dina uppgifter med energi och stort engagemang samtidigt som du har helhetssyn, affärsmässighet och förståelse för detaljhandeln och för villkoren i butik. Du bör ha bred kunskap om butiksförsäljning och lönsamhet samt gärna intresse av arbete med IT-system.


Du kommer att ha många kontaktytor bland handlare och inom ICA Sverige vilket ställer krav på lyhördhet, kommunikationsförmåga och att du trivs att arbeta i team. Vi ser gärna att du vågar utmana och coacha ledare i förändringsarbete. Du kan prioritera, ta egna beslut och har integritet. För att trivas i denna roll bör du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö och ta eget ansvar för att driva mot resultat även där processer och dokumentation inte är färdigutvecklade.


I rollen ingår resor, ibland med övernattning som följd. Rollen kräver körkort.


Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Jonsson, Teamlead Försäljnings- och Driftexperter,+46 72 220 02 30, [ Link removed ]


Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Johan Geijer, Chef Retailer Experience, [ Link removed ] alt. av Markus Öhman, rekryterare, 076-695 62 04 

Typ av anställning
Visstidsanställning 12 månader

Tillträdesdag
Snarast

Sista ansökningsdag
Ansök så snart som möjligt då vi gör löpande urval - dock senast den 21/6.
 

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?  

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.  


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.  


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Välkommen med din ansökan! 

 

Rekommenderade jobb

Operativa Försäljnings- och Driftexperter till ICA Sveriges E-handel
ICA Solna Heltid
Rekryteringskonsult till Södertälje
Randstad AB Stockholms län - Södertälje Deltidsanställd
Ej angett
Truckförare Nykvarn
Randstad AB Stockholms län - Nykvarn Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013684