Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Operativ VD till Kraftdragarna Västerås jobb i Västerås på Norén & Lindholm

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Operativ VD till Kraftdragarna Västerås på Norén & Lindholm

Operativ VD till Kraftdragarna Västerås

Norén & Lindholm Västerås, Västmanlands län Heltid

Det pågår för närvarande en omfattande förnyelse och utbyggnad av produktionsanläggningar och elnät i hela Norden. Det är därför sannolikt att marknaden för tunga transporter under de närmaste åren fortsatt kommer ha en stor efterfrågan.
Kraftdragarna är den ledande aktören inom detta område i Sverige och vi söker nu dig som vill fortsätta leda utvecklingen av Kraftdragarna.

Ditt huvuduppdrag är att leda och utveckla bolaget mot framtiden. Vi omsätter ca 30 mkr och har ett femtontal engagerade och kompetenta medarbetare i Västerås och Ludvika. Du håller dig kontinuerligt uppdaterad vad som händer och sker inom vår och våra kunders branscher. Du arbetar såväl med strategifrågor som med dagliga frågor, skapar en god laganda bland medarbetare samt möter kunder, leverantörer och övriga intressenter. Du har fullt resultat- och budgetansvar och rapporterar till bolagets styrelse.

För att lyckas i denna tjänst har du idag någon form av ledande befattning inom kraftindustrin, entreprenad-, anläggnings-, eller transportbranschen. Eftersom vi utvecklar våra egna system för tunga lyft så har du med fördel ett stort tekniskt intresse och kunnande. Du är trygg i din roll som ledare samt har erfarenhet av att räkna och skriva offerter på affärer med stora värden och risker.

Du är som person öppen, social och lätt att samarbeta med. Att ha en helhetssyn snarare än att peta i detaljer är också en framgångsfaktor för dig. Ditt ledarskap präglas av ett visionärt och delegerande synsätt där du är den som skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sitt dagliga arbete.

Tjänsten är placerad i Västerås. Du genomgår säkerhetsprövning före tillsättning av tjänsten.

Kraftdragarna AB med säte i Västerås ägs av Svenska kraftnät (50%) och Vattenfall AB (50%). På uppdrag av ägarna svarar Kraftdragarna för elförsörjningens behov av beredskapstransporter av bl.a. transformatorer, reaktorer och generatorer, som är en viktig del i en väl fungerande elförsörjning. Förutom beredskapstransporter utför Kraftdragarna transporter för kraftindustrin i samband med ny – och ombyggnader av kraft och transformatorstationer samt för andra kunder som har behov av specialtransporter. Tunga lyft och transporter på väg, järnväg och vatten är våra specialiteter. För mer info se [ Link removed ]

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på [ Link removed ] eller genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: norenlindholm2378